2821
2789
آره واقعا  اگه هم بگی کسی مریضه یا حالش بده میپرسن کدوم بیمارستان پیگیری میکنن که دروغ نباشه

اره من به برادرم میگفتم مامان بیمارستانه،میگفت کدوم بیمارستان،میگفتم مثلا فلان بیمارستان.شبش زنگ میزد میگفت چرا دروغ میگی من به بیمارستان زنگ زدم اونجا نبو ده،صدای اونطرف هم میومد که به برادر میگفت اینو بگو اینو نگو

چقدرم این شرکتا زیادن کسی هم نیست جلوشون رو بگیره

اره والا.میگن قبلا بوده ولی من نمی‌دونستم تا قبلم که برادرم درگیرش بشه‌،من اصلا نمی‌دونستم همچین شرکت های کلاهبرداری هم هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره والا.میگن قبلا بوده ولی من نمی‌دونستم تا قبلم که برادرم درگیرش بشه‌،من اصلا نمی‌دونستم همچین شرک ...

آره ماهم نمی دونستیم واسه همین هم اگه به چیزی شک میکردیم خیلی جدی نمیگرفتیم

اره من به برادرم میگفتم مامان بیمارستانه،میگفت کدوم بیمارستان،میگفتم مثلا فلان بیمارستان.شبش زنگ میز ...

نمیشه مثلا کسی بره بیمارستان بگه اگه زنگ زدن بگه آره هستش و حالشم خیلی بده 

یا باید با پلیس بری؟

نمیشه مثلا کسی بره بیمارستان بگه اگه زنگ زدن بگه آره هستش و حالشم خیلی بده  یا باید با پلیس بر ...

نمیدونم اگه تو بیمارستان آشنا دارید می‌تونید بهشون بسپارید اگه برادرتون به بیمارستان زنگ زد بهش بگن مثلا پدر یا مادرتون اینجاست حالشون اصلا خوب نیست.یا اون آشنایی که تو پلیس دارید کمک‌تون نمی‌کنه؟

بعد ببخشید آشناتون تونست گوشی برادرتون رو ردیابی کنه،ببینه کدوم شهره؟

هنوز خبر نداده 

ولی دیروز دوست داداشم همه چیزو به بابام گفت گفتش که تهرانن 

ولی بابام هرچی به داداشم میگه راضی نمیشه بیاد.بابام بهش گفت آدرس بده خودم میام گفت تا دوسه هفته دیگه احتمالا بتونم مرخصی بگیرم بیام 

دیگه فردا از طریق پلیس اقدام میکنیم ببینیم چی میشه

برادر منم‌ همش میگه دو سه هفته دیگه میاد ولی خبری ازش نمیشه

شما اگه رفتید پلیس بهشون بگید مفقود شده و خبری ازش نیست که ردش رو با سیمکارتش بزنن بعد که ردش رو زدن بگید که گرفتارشده و نمیزارن که بیاد

شما اگه رفتید پلیس بهشون بگید مفقود شده و خبری ازش نیست که ردش رو با سیمکارتش بزنن بعد که ردش رو زدن ...

نمی‌دونم ما شکایت کردیم گفتیم برادرم مفقوده.اونا هم گفتند مفقود نیست چون به شما زنگ می‌زنه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز