2821
2789
معلوم نیست چه بلایی اونجا سرشون میارن ما به برادرم نگفتیم که فهمیدم شرکته هرمیه ولی چند بار که مامان ...

ولی من به برادر هم تلفنی و هم پیامکی دو سه بار گفتم اون شرکتی که رفتی هرمیه،چند سال هم‌ که اونجا بمونی پولی دستت رو نمیگیره بیا خونه،ولی اونجا آنقدر شست و شوی مغزی کردندشون‌ باور نمی‌کنه.

ما امروز که از طریق اشنا هامون که پلیس  هست حساباش رو چک کردیم ودیدیم حسابش رو خالی کردن و مطمئ ...

اگه تو پلیس آشنا دارید فکر کنم بتونید کمکش کنید از اونجا بیرون بیاریدش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من به برادر هم تلفنی و هم پیامکی دو سه بار گفتم اون شرکتی که رفتی هرمیه،چند سال هم‌ که اونجا بمو ...

ما ترسیدیم بهش بگیم گفتیم شاید اگه بفهمن که ما فهمیدیم بلایی سرش بیارن 

پیامارو مطمئن باش خودش جواب نمیده 

منم اول توجه نکردم امروز که اینطورش شد به پیاماش توجه کردم دیدم اصلا مدل تایپ خودش نیست

اگه تو پلیس آشنا دارید فکر کنم بتونید کمکش کنید از اونجا بیرون بیاریدش.

ما هنوز مطمئن نیستیم کدوم شهرو کجاست 

مهم اینه که خودش بخواد برگرده که از حرف زدنش معلومه اصلا دوست نداره بیاد شایدم مجبورش میکنن اینجور بگه

ما هنوز مطمئن نیستیم کدوم شهرو کجاست  مهم اینه که خودش بخواد برگرده که از حرف زدنش معلومه اصلا ...

من به یه خانومی تو اینستاگرام آشنا شدم اونم برادر شش ماه بود رفته بود تو همین هرمیه‌ها،آخر سر خانومه گفت برادرم بهمون پیامک زد گفت بیاد از این جا نجاتم بدید.خانمه هم با فامیل هاش رفته بود از اونجا درش اورده بود.میگفت برادرم میگفت کفش‌هامون رو قایم می‌کردند،از صبح تا شب بهشون جزوه میداده ازشون امتحان میگرفته و خیلی چیزای دیگه

من به یه خانومی تو اینستاگرام آشنا شدم اونم برادر شش ماه بود رفته بود تو همین هرمیه‌ها،آخر سر خانومه ...

وقتی ی نفر ۲۴ ساعته پیششونه چطور میتونن پیام بدن

کاشکی برادر منم ی آدرسی چیزی میداد میرفتیم می اوردیمش

اگه مطمئن بشیم اونجایی که میگه نیست دیگه سعی میکنیم با دروغی چیزی بکشونیمش خونه اگه نشد هم شکایت میک ...

همون باید یجوری یا شما بکشید بیرون یا خودش یجوری بیاد بیرون،شکایت فایده نداره پیگیری نمی‌کنند.

همون باید یجوری یا شما بکشید بیرون یا خودش یجوری بیاد بیرون،شکایت فایده نداره پیگیری نمی‌کنند.

آره واقعا 

اگه هم بگی کسی مریضه یا حالش بده میپرسن کدوم بیمارستان پیگیری میکنن که دروغ نباشه

وقتی ی نفر ۲۴ ساعته پیششونه چطور میتونن پیام بدن کاشکی برادر منم ی آدرسی چیزی میداد میرفتیم می اورد ...

نمیدونم شاید یواشکی به خانوادش پیام داده،ولی اونا خودشون ساکن کرج بودند ولی برادرش تو شرکت هرمی تو شمال بود

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز