2821
2789

دوستش که این شرکت رو بهش معرفی کرده از کارش بیرون اومده بابام دیده بودش ازش پرسیده بود چرا بیرون اومدی گفت به خاطره اینکه ی مشکلق داشتم بابام که ازش سولل میپرسید هی طفره میرفته از جواب دادن

برادر منم وقتی تماس میگیره متوجه میشیم که یکی داره بهش میگه که چی بگه و پیاماش هم معلومه کسی دیگه بر ...

اوهوم برادر من تماس که می‌گیره صدای یکی میاد که بهش میگی چی بگو چی نگو مثل گروگانگیرها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستش که این شرکت رو بهش معرفی کرده از کارش بیرون اومده بابام دیده بودش ازش پرسیده بود چرا بیرون اوم ...

اوهوم از طریق اون دوستش نمی‌تونید جاش رو پیدا کنید،هر چند این هرمی همش خونه‌هاشون رو جابجا می‌کنند

اوهوم از طریق اون دوستش نمی‌تونید جاش رو پیدا کنید،هر چند این هرمی همش خونه‌هاشون رو جابجا می‌کنند

اصلا نم پس نمیداد تازه پیش بابام کلی از کارش محل کار تعریف میکرد 

فکر کنم چند نفر رو معرفی کرده و جای خودش برده که خودش رو ول کنن

اصلا نم پس نمیداد تازه پیش بابام کلی از کارش محل کار تعریف میکرد  فکر کنم چند نفر رو معرفی کرد ...

شاید اون دوستش از اونجا فرار کرده چون نمی‌زارن کسی به این راحتی از اونجا بیاد بیرون

شاید اون دوستش از اونجا فرار کرده چون نمی‌زارن کسی به این راحتی از اونجا بیاد بیرون

نمی دونم شاید 

چون که ی جادیدم نوشته بود بهشون میگن اگه می خوایید ولتون کنن یا باید پول بدید یا چند نفر رو عضو کنید که ولتون کنیم 

من امتحان کردم اونجا شست و شوی مغزی‌شون میکنند حرف من رو قبول نمی‌کنه.

معلوم نیست چه بلایی اونجا سرشون میارن ما به برادرم نگفتیم که فهمیدم شرکته هرمیه ولی چند بار که مامان بابام مثلا ازش میپرسن پولی که برات فرستادیم هنوز تو حسابته مرتب چک میکنی که از حساب برداشت نشه میگه مطمئنم و اگه از بخوایم رسیدی چیزی برامون بفرست سریع عصبانی میشه وقطع میکنه

نمی دونم شاید  چون که ی جادیدم نوشته بود بهشون میگن اگه می خوایید ولتون کنن یا باید پول بدید ی ...

نمیدونم شاید اینجوری باشه من که از کارشون سر در نمیارم.آخه من شنیدم بعضی ها سه ساله رفتند تو این شرکت هایی هرمی هنوز نیومدند خونه

حتی یبارم که مامانم خیلی ازش سوال پرسید و عصبی شد یک نفر از شماره داداشم زنگ زد ب عنوان همکارش که همزبونمون هم بود و کلی با مامانم حرف زد ومامانم رو قانع کرد که کارشون خوبه وفلان و به مامانم گفت انقدر از این سوالاش ازش نپرسید که ناراحت بشه 

حتی یبارم که مامانم خیلی ازش سوال پرسید و عصبی شد یک نفر از شماره داداشم زنگ زد ب عنوان همکارش که هم ...

ما امروز که از طریق اشنا هامون که پلیس  هست حساباش رو چک کردیم ودیدیم حسابش رو خالی کردن و مطمئن شدیم که شرکت هرمیه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز