2821
2789
غذای بخور نمیر بهشون میدن  ی اتاق باکلی آدم کنار هم  انقدر مغزشون رو میشورن ک متوجه اوضا ...

نگفت چه کاری هیچی نگفت برادرت

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم همین یه داداش دارم .😭😭😭

کاملا درکت میکنم.نمی‌دونم پلیس چرا پیگیری نمیکنه،من تو شهری که زندگی میکنم ۷ماه پیگیری کردم ولی نتیجه‌ای نگرفتم،دو ماهه پیش رفتیم تهران اونجا پرونده باز کردیم ،گفتند برید خبری شد باهاتون تماس می‌گیریم از اون زمان دو ماه می‌گذره ولی هنوز خبری نشده.

کاملا درکت میکنم.نمی‌دونم پلیس چرا پیگیری نمیکنه،من تو شهری که زندگی میکنم ۷ماه پیگیری کردم ولی نتیج ...

فقط باید جاشون رو پیدا کنی چن تا لات و الواط رو پول بدی خونه رو روی سرشون خراب کنن بچه های مردم رو آزاد کنن 

باید خانواده های گرفتار متحد بشن اینکارو کنن 

برادر دوست من ۷  ۸ سال تهران همین هرمی ها بود پسره ورزشکار و خوبی بود بیچاره شد بیچااااره شیشه ای شده بود کلا مغز براش نمونده بود 

نمیدونم چی شد که برگشت وقتی اومد نااابود بود نااابود 

خدا کسی گرفتار اینجور جاها نشه

رفتی از برادرت شکایت ترک منزل کردی؟مگه باید تو منزل باشه؟

اولش رفتیم کلانتری گفتم برادرم رو گروگان گرفتند اونا هم شکوایه منو به عنوان گروگان‌گیری ثبت کردند و فرستادن آگاهی.آگاهی که رفتیم رئیس اونجا پرونده رو دید گفت این گروگان گیری محسوب نمیشه و کلاهبرداری.باز دوباره پرونده رفت کلانتری و با عنوان کلاهبرداری ثبت شد و پرونده رفت دادسرا‌.اونجا پرونده منع تعقیب خورد.دوباره من رفتم کلانتری موضوع رو بهشون گفتم‌ .اونا هم گفتند ترک از منزل بزن.پرونده رو بردم آگاهی اونا گفتند ترک از منزل حساب نمیشه چون سنش زیر ۱۸ نیست و خودش رفته.همینجوری ۸ ماه سرگردان بودم هیچی به هیچی

فقط باید جاشون رو پیدا کنی چن تا لات و الواط رو پول بدی خونه رو روی سرشون خراب کنن بچه های مردم رو آ ...

آخه چه جوری باید جاشون رو پیدا کرد پلیس مختصات جایی که برادرم‌ بود رو بهمون داد گفت خودتون برید دنبالش.اون مختصاتی که داده بودند رفتیم .کوچه و خونه زیاد بود نمیدونستم تو کدوم کوچه و خونه باید دنبالش بگردم.خدا ازشون نگذره.نمیدونم این چه بدبختی بود نصیب ما شد

آخه چه جوری باید جاشون رو پیدا کرد پلیس مختصات جایی که برادرم‌ بود رو بهمون داد گفت خودتون برید دنبا ...

باید یه گروه توی تل یا اینستا بزنی بعد توی همه گروهها به اشتراک بذاری تا همه خانواده ها یجا جمع بشن بعد همه با هم بریدپلیس پیگیری کنید 

پلیس در عرض یکساعت قاتل و اراذل رو از زیر زمین میکشه بیرون بعد چطور نمیتونه خونه اینا رو ردیابی کنه 

انگار که براشون یه سودی داره همکاری نمیکنن

چند وقت بود . خدا رو شکر  یعنی چی بهش گفتین که نرفت اونا بهش زنگ نمیزدن؟

نزدیک ۹ ماه اونجا بود 

پدرم و عموم هام ویکی ا  فامیلامون ک تجربه رفتن ب اونجا هارو داشت باهاش حرف زدن و بهش گفتم چطوره اونم دیگه قانع شد 

چرا مرتب بهش پیام میداد از ریز ترین چیز ها سوال میکرد 

دیگه برادرم لاکشون کرده دیگ پیام ندادن

باید یه گروه توی تل یا اینستا بزنی بعد توی همه گروهها به اشتراک بذاری تا همه خانواده ها یجا جمع بشن ...

الله اعلم.به قول یکی از دوستای برادرم میگفت من با برادرت ۱۰ دقیقه تلفنی صحبت کردم یعنی پلیس تو این ۱۰ دقیقه نمی‌تونه گوشی برادرت رو ردیابی کنه،نمیدونم شاید بقول شما براشون سود داره.من چند تا از خط‌های گوشی کسانی که با برادرم هستند رو به پلیس دادم ولی خبری نشد

الله اعلم.به قول یکی از دوستای برادرم میگفت من با برادرت ۱۰ دقیقه تلفنی صحبت کردم یعنی پلیس تو این ۱ ...

امیدوارم خدا نجاتشون بده برگردن به زندگیشون عمر و جوانیشون تلف نشه

راستی یه روشی هست دعانویسا انجام میدن بهش میگن آیینه بینی در موردش تحقیق کن

یعنی چی چ کاری؟

سلام 

شما داداشتون همون تبریز بود یا نه؟

داداشم پنج ماهه به بهونه کار دولتی رفته  میگه تبریزه 

چندماهه داریم پیگیری میکنیم (۱۱۳زنگ زدیم،دادسرا،اطلاعات...)اخر سربهمون گفتن کاری ازمابرنمیاد خودش باید برگرده

حتی بهش گفتن من بیمارستانم (واقعنی یه هفته بستری بودم/تشنج و ضربه به سر) بیاد لااقل یه سر بهم بزنه ،گریه میکرد ولی میگفت شما دارین دروغ میگین 

بهشم میگیم عضو این شرکتای هرمی شدی !؟میگه نه بچه که نیستم 

ولی ادرس هم نمیده بهمون ...

سلام  شما داداشتون همون تبریز بود یا نه؟ داداشم پنج ماهه به بهونه کار دولتی رفته  میگه ت ...

آره برادر من هم گفت کارم تبریزه اما تهران بودش 

از خودش بپرسی ک میگه نه اما یاید از طریق پلیس پیگیری کنید

یعد چون همیشه یکی پیششونه بهش نگید ک میدونیم تو شرکت هرمس هست چون ممکنه نزارن بیاد 

منم برادر برای مرخصی بعد ۹ ماه اومد دیگه کلی باهاش حرف زدیم ک راضی شد نره