2777
2789

سلام ۳۷هفتمه ازمایش دادم نوشته T4 10.0  T3 1.8 TSH2.634 ینی شماه تیروئیدم بالاس😭خیلی استرس گرفتم بعدازظهر میرم دکتر ولی دارم میمیرم از استرس میترسم بچم چیزیش بشه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خوبه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام اولا دکتر باید تشخیص بده

دوما نهایتا قرص تیرویید میخورید به سلامتیبچه چه ربطی داره

ققط شاید بعدها خود بچه هم تیرویید ژنتیک ازشمابگیره

مثل همسرم‌وخواهر همسرم سالهاست قرص تیرویبد میخورند

توبارداری فقط تغذیه وارامشتون مهم باشه اون روجنین اثر میذازه

جواب آزمایشتو بفرس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نه اونقدرم بد نیست خوبه بنظرم فوقش دکتر ناشتا بهت یه نصفه قرص لووتیروکسین میده 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
 همین بود ک نوشتم خوروخدا دعام کنید از اول بارداریم تاالان زجر زیادی کشیدم 

چیزی نیست نگران نباش فقط برو دکتر تا برات قرص تجویز کنه 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️