2777
2789

مرسی ک اومدی باهوشم 

بچه ها من قبلنا خیلی پرحرف بودم ومخ همه رو میخوردم 

از این اخلاقم متنفرم ک همش حرف بزنم 

الان جدیدا خداروشکر 

حرف زدتم کم شده مثلا دانشگاه دوستی ندارم وبا کسی هم حرف نمیزنم 

یعنی درون گرا شدم 

سوال نپرسیدی که 

عنوانت خیلی خنده دار بود😂😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم حرف شدم یعنی درونگرا شدم ؟

نه معمولا ذات آدم تغییر نمیکنه 

فقط تحت تاثیر محیط خودتو تغییر دادی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بنظرم این بده. من همه شخصیت هارو دوست دارم و همه شخصیت ها لازمه بنظرم اگه قرار باشه همه اروم باشن که جهان افسرده میشه .

بنظرم انرژیتو سرکوب نکن. من یه دخترخاله دارم که رفتارش خیلی بچگونس نسبت به سنش . و انقدر مادرش گفت اروم باش و اینا  که اونم خودشو سرکوب کرده و الان افسرده شده .

من خودم آرومم خیلی ولی از آدمای پرحرف خوشم میاد چون حوصلم سر میره  

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یک عدد خنگم و اومدم تاپیکت 🙁👋🏻

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌