2777
2789

منم دقیقا اینجوریم 🤧🔪

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

الان خواب شبتو گرفتی؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شبا بیدارم کلا تا دم صبح

چون شبا نمیخوابیم. بدن نیاز به خواب داره وقتی توشب بیداریم خب به روز ک میرسیم انرژی پایین میاد و کارایی بدنمون هم پایین میاد.

شکستن این چرخه تنها راهه. متاسفانه منم اراده ندارم این چرخه رو بشکنم فقط غر میزنم😂

من دیروز ۱ظهر بیدار شدم شوهرم ۳از سرکار برگشت ناهارشو دادم خوابید..من از همون موقع تا الان بیدارم ...حتی ۱۰ثانیه هم نتونستم بخوابم نه اینکه مقاومت کنم نتونستم بخوابم ناهارمو آماده کردم ساعت ۴صبح الآنم شوهرمو بیدار کردم رفت سرکار...اصلا هم خوابم نمیاد نمیدونم چه مرگمه...همیشه تا ساعت ۱۲ظهر خوابم چون بچه ندارم و غذام آماده س ولی دیگه شبا نهایت تا ۲شب خوابم...روزا هم پرانرژی ام...ولی امروز اینجوری شد کلافه م

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شبا بیدارم کلا تا دم صبح

بخاطر همینه گلم...خواب شب یه چیز دیگه س...رو همه چی تاثیر میزاره روی پوست ..اخلاق

یکی قبلاً می‌گفت برات دعا گرفتن که روزا جایی نری...به شوهر و مادر شوهرم شک دارم که این کارو کرده باش ...

ن بابا فکربد نکن منم بعضی وقتا اینجوری میشم بجاش توی روز نخواب شب چنان خوابت میبره که از ۹و۱۰ دوس داری بخوابی

شبا بیدارم کلا تا دم صبح

من یه هفته ست اصلاح سبک کردم.

روزا ب هیچ عنوان نمیخوابم(گیجما،در حدی ک حس میکنم تو خواب دارم راه میرم)شبا گوشی نمیبرم تو اتاق.کیفیت خواب شبم خیلی بهترشده اما مشکلم اینجاست همسرم همراهی نمیکنه ک شب زودبخوابیم.بااینکه حداکثرساعت نه شام میخوریم اما بازم تا یک بیداره.منم بدخوابم تابقیه نخوابن خوابم نمیبره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
یکی قبلاً می‌گفت برات دعا گرفتن که روزا جایی نری...به شوهر و مادر شوهرم شک دارم که این کارو کرده باش ...

ول کن بابا

تو یه ماه امتحان کن شبا ساعت ۱۲بخوابی تاصبح، اگر روزات پرانرژی نشد ببین افسردگی داری یا نه اگر اونم نداشتی، تازه به تغذیه فکرکن 

انقدر عامل هست ک به دعا وجادو نوبت نمیرسه

چون شبا نمیخوابیم. بدن نیاز به خواب داره وقتی توشب بیداریم خب به روز ک میرسیم انرژی پایین میاد و کار ...

اررره مگه یه روز کاملا باهاش مقابله کنیم بیدار بمونیم که شب بتونیم بخابیم...البته من بچه کوچک دارم اذیت میشم روزا باید بخاطرش بیدار باشم تا شوهرم بیاد چند ساعتی بگیرش بتونم بخابم همش استرسه برام

من یه هفته ست اصلاح سبک کردم. روزا ب هیچ عنوان نمیخوابم(گیجما،در حدی ک حس میکنم تو خواب دارم راه می ...

شاید بیخابی های شبانه شوهر و بچم رو اثر گذاشتن قبل ازدواج و حاملگی خیلی خوب بودم

اررره مگه یه روز کاملا باهاش مقابله کنیم بیدار بمونیم که شب بتونیم بخابیم...البته من بچه کوچک دارم ا ...

من الان دقیقا تصمیم گرفتم یا کلا نخوابم یا فقط تاظهر بخوابم که شب خوابم بگیره