2789
عنوان

مادرشوهر

442 بازدید | 32 پست

بیشتر وقتا خانم ها از رفتار بد مادرشوهرشون میگن 

ولی من میخوام از رفتار های خوبش بگم من مادرمو از دست دادم و کسیو ندارم ۴ ماه پیش زایمان کردم حتی خواهرم نگفت بیا پیشم ولی مادرشوهرم ۴۰ روز از من و همسرم و دخترم مراقبت کرد لباس های سه تامون و می‌شست تو دوران بارداری خریدای خونه رو انجام می‌داد الانم ۴ روزه اومده خونمون کل خونم رو ریخته بیرون مثل دسته گل کرده فقط میخواستم هستن مادرشوهرایی ک واقعا مثل مادر خودمون هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍 خدا حفظشون کنههههههه 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مادرشوهر منم خوبه

مهربونه

بی توقعه 

بی دعوت خونه‌م نمیاد 

دخالت نمیکنه 

تو بحثا همیشه طرف عروساشه 

باملاحظه‌ست 

باادبه 

و..

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خدا بهش عمر با برکت بده و شما هم ان شالله عروس خوبی باشی براش و ایشان هم تا آخر همینطور با محبت بمونه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...