2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به سعادتت.   خواهرت اگر متاهل هست که وظیفه نداره بیاد بهت توجه کنه.

ولی من مادری نداشتم ک کمکم کنه آخه زایمان من و خواهر شوهرمم باهم بود مادرشوهرم ک نمیتونست دوتا رو باهم جمع کنه

مال منم خوبه بدی هم داره هااا اما خوبیش بیشترررهـ

خدار رحمت کنه مادرتونو 

مادرشوهر من با اینکه مامانم بود کنارم تماااام کارامو اون میکرذ نمی زاشت مامانم کاری کنه. ماماتم 50 روز پیشم بود عین مهمون بود حتی غذا هم مادرشوهرم درست میکرد برامون محاااله این خوبی هاشو فراموش کنم

خدا حفظش کنه شما هم بوقت مریضی و گرفتاریش خوبیهاشو فراموش نکن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خدا حفظش کنه شما هم بوقت مریضی و گرفتاریش خوبیهاشو فراموش نکن

منم خیلی دوسش دارم این ۴ روز مثل چشمام ازش مراقبت کردم ۱۷ سالم بود مادرمو از دست دادم گاهی وقتا میگم خدا یکیو ازم گرفت یکی دیگه بهم داد

من ۱۸ ساله ازدواح کردم تو این ۱۸ سال دو تا زایمان داشتم غیر از اینکه جیگرمو خون میکرد تو زایمانام کار دیگه ای برام نکرد.یه بار پیشش رو انداختم گفتم ۵۰ تومن به قرضم بده گفت ندارم

هیییییچ منتی رو سرم نمیتونه بذاره

فقط تا تونسته از زندگیم و از شوهرم کنده.حتی تا قاشق چایخوریه خونشو انقدر میگه و میناله تا شوهرم براش بخره.گوشت برنج روغن تخم مرغ تلویزیون و ماهواره و میز تلویزیون و قابلمه ای که توش غذا درست میکنه و ماشین زیر پاش و گوشیهایه خودش و شوهرش و حتی تا چای خونشو شوهر من میخره و میبره در حالبکه خودشون دارن

منم ریالیشو راضی ندارم

به خدا واگذلرشون کردم......

ببخشید استارتر عزیزم الهی خدا مادرشوهرتو حفظ کنه برات قدرشو بدون عزیزم.🌹🌹🌹

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
منم خیلی دوسش دارم این ۴ روز مثل چشمام ازش مراقبت کردم ۱۷ سالم بود مادرمو از دست دادم گاهی وقتا میگم ...

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

من بعد زایمانم از بیمارستان رفتم خونه مامانم... مادرشوهر من فوت شده چند ساله....خواهرشوهرم برای زایمانم اومد مثلا پیشم، مجرد بود..با ما اومده بود اونجا کمک ک نمی‌کرد هیچ یه زحمتی ام شده بود برامون 😂😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من ۱۸ ساله ازدواح کردم تو این ۱۸ سال دو تا زایمان داشتم غیر از اینکه جیگرمو خون میکرد تو زایمانام کا ...

نه خواهر شماهم دلت گرفته 

من خودم میگم شاید پاداش مراقبت از مادرمو گرفتم آخه مادرم شیمی درمانی میکرد به خاطرش درس و همه چیزم و ول کردم ازش مراقبت کردم