2777
2789
عنوان

دهلران

775 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

به خاطر کار همسرم خونمون رو باید ببریم دهلران 

هیچ اطلاعاتی از این شهر ندارم 

کسی هست چیزی راجع به شرایط زندگی تو دهلران بدونه 

امکانات شهر ،مردمش،فرهنگش و ...

من امسال کلاس اولی دارم برام مهمه کجا میخوام برم و چجور شهریه؟

لطفا کسی میدونه کمکم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از امکاناتش بگو چجوریه؟

کلا امکانات اندازه استان بزرگی نداره

مثلا بیمارستان خاصی لازم باشه میرن اهواز یا ایلام 

حتی خود استان ایلام گاها پیش اومده دکتر معرفی کرده برن تهران چون اون شهر امکانات نداره

از کدوم استان میری دهلران؟

از امکاناتش بگو چجوریه؟

من خودم بچه تهرانم اما به خاطر کار همسرم چند ساله پارسیان نزدیک عسلویه زندگی میکنم

اینجا گرمه و با امکانات خیلی  محدود نسبت به شهرای بزرگ

میخوام بدونم دهلران از اینجا بهتره؟

مدرسه دخترونه خوب ،باشگاه ،کلاس و ...تفریحگاه .سینما یا چیزایی از این دست داره یا فقط یه روستای پیشرفته است؟

هیچی تو نت ازش پیدا نمیکنم 

تا حالا اسمی هم خیلی ازش نشنیدم

مدرسه دخترونه خوب ،باشگاه ،کلاس و ...تفریحگاه .سینما یا چیزایی از این دست داره یا فقط یه روستای پیشر ...

عزیزم هیچ کدوم از اینا که گفتی نداره یه روستای،بزرگه مرکز استان هم که ایلامه یه دونه سینما داره دیگه چه برسه به شهرستانش..امکانات پزشکی نداره باید بری مرکز استان که  مرکزشم امکانات خاصی نداره تا مرکز هم سه ساعت راهه هوا بی نهایت گرمه زبان خاص دارن در کل جای زندگی نیست مگر چاره دیگه ای نداشته باشی به نظرم آدم ادنجا مخصوصا عریب هم باشه تو خود ایلامش هم افسرده میشه

شهرستانی از استان ایلام هستخیلی خیلی هوای گرم داره مردم خون گرمی داره لهجشون لری هست با خود استان ای ...

عزیزم میدونی دهلران فقط آب گرم داره یا گل ولای درمانی هم مثل چابهار داره؟

شهرستانی از استان ایلام هستخیلی خیلی هوای گرم داره مردم خون گرمی داره لهجشون لری هست با خود استان ای ...

عزیزم من شنیدم دهلران لجن درمانی داره. میدونی چطوره؟ همون گل درمانی منظوره؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز