خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره بهم خیانت کردو من امشب از خدا خواستم نازا بشم و دیگه نتونم بچه براش بیارم و آرزوی دوباره مادر شدن ازم گرفت وامشب از خدا خواستم که منو دخترمو از زندگیش ببره بیرون تو رو خدا برام دعا کنید 😥😥😥😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حق داری حق داری نمی دونم مردا چه مرگشوووونه زنها از مردا بدتر شدن روز نیست ببینم بخونم یا بشنوم ز ...
اون سری که زنه کامل بود و شوهر داشت و دختر بزرگ میگفت زنه دوست پسر دارم برا خودم و آخر هفته ها میریم بآع و دوستمم میاد جلوی هم با دوستم س ک س میکنیم ۴ تایی جلوی هم خیلی بی حیا شدن مرد و زن اول ها فقط مردها بودن الان زن شوهر دارم دوست پسر داره
هیچی به نامم نیست ماشینش بود و رفت فروخت مادرش مگه گذاشت
حیف ولی اشکال نداره
یادت باشه هر موقعه خواستی مهریه بگیری اول توقیف اموالش بزن بعد اجرا بزار نره اسناد انتقال بده به نام کسی یه اسمی داره الان تو ذهنم نیست یه کاری میکنن نتونه انتقال بده بعد مهریه میزاری اجرا
انشاالله که کاربه اونجاها نکشه
قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویاییمان را بسازیم، افسوس... 😔💔
یه سوال این برنامه ضبط صدا باید از گوشی شوهرت فایلهاش برداری یا رو گوشی خودتم میاد چطوریه؟
خوبی که داره اصلا کار با گوشی لمسی نداره و اهلش نیست فقط برنامه اسنپ میریزه و و یک ایتا نگاه میکنه فن گوشی نداره وکه زیر و رو کنه گوشی رو همش به من میگه بیا ببین این چی یک گوشی معمولی هم داره با اون تماس داره برا همین ندیده ۵ ساله این نرم افزارو
حیف ولی اشکال نداره یادت باشه هر موقعه خواستی مهریه بگیری اول توقیف اموالش بزن بعد اجرا بزار نره اس ...
زرنگ مادرش گفته همه رو بزن به اسم برادرش که این زنت پاچه ور مالیده همه رو رفته زده به اسم برادرش خونه ای که داریم زده به نام برادرش فقط الان ماشینش به اسم خودشه اینقدر اینها زرنگن که نگو
وااااای 🤯🤯🤯 چه حساب شده میره جلو!!!! از این آدم فقط باید مدرک بگیری تا بتونی حقتو بگیری فیلم ش ...
خیلی اینقدر زرنگن که سرم شاخ در میاره وقتی میشنوم کارهاشونو فقط هم مادرش خودش خنگه عقل نداره با دو حرف خام میشه تا میره مادره اینقدر یادش میده خامش کردن و خونه دو واحد مال اینه زد به اسم برادر شوهره