2777
2789
عنوان

امشب از خدا خواستم نازا بشم 😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 82 پست
خوب بازم جای شکرش باقیه یه زره حیا داشته ل ب نگیره مادرش خیلی کثافته چیزی بنامت هست؟ خدای نکرده خ ...

هیچی به نامم نیست ماشینش بود و رفت فروخت مادرش مگه گذاشت 

دخترم تمام زندگیم 
بد تر که به هیچ کس نگفتم و تو خودم دارم میریزم و دارم دآغون میشم امروز رفتم خونه مامانم خواهرم میگه ...

حق داری حق داری

نمی دونم مردا چه مرگشوووونه

زنها از مردا بدتر شدن

روز نیست ببینم بخونم یا بشنوم زن شوهردار با مرد گرفتن دیدن بوده و...

چی به سر مملکت اومده همه شدن ج ن* د ه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری حق داری نمی دونم مردا چه مرگشوووونه زنها از مردا بدتر شدن روز نیست ببینم بخونم یا بشنوم ز ...

اون سری که زنه کامل بود و شوهر داشت و دختر بزرگ میگفت زنه دوست پسر دارم برا خودم و آخر هفته ها میریم بآع و دوستمم میاد جلوی هم با دوستم س ک س میکنیم ۴ تایی جلوی هم  خیلی بی حیا شدن مرد و زن اول ها فقط مردها بودن الان زن شوهر دارم دوست پسر داره 

دخترم تمام زندگیم 
اون سری که زنه کامل بود و شوهر داشت و دختر بزرگ میگفت زنه دوست پسر دارم برا خودم و آخر هفته ها میریم ...

آره زنها از مردا بی حیا تر شدن لعنت بهشون بیاد خدا بهمون رحم کنه 😔

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
یه سوال این برنامه ضبط صدا باید از گوشی شوهرت فایلهاش برداری یا رو گوشی خودتم میاد چطوریه؟

نه رو گوشی اون ریختم و مخفی بعد شب که میاد سریع با رابط انتقال میدم تو فلش بعد میریزم تو گوشی خودم گوش میدم 

دخترم تمام زندگیم 
هیچی به نامم نیست ماشینش بود و رفت فروخت مادرش مگه گذاشت 

حیف ولی اشکال نداره

یادت باشه هر موقعه خواستی مهریه بگیری اول توقیف اموالش بزن بعد اجرا بزار نره اسناد انتقال بده به نام کسی یه اسمی داره الان تو ذهنم نیست یه کاری میکنن نتونه انتقال بده بعد مهریه میزاری اجرا

انشاالله که کاربه اونجاها نکشه

یه سوال این برنامه ضبط صدا باید از گوشی شوهرت فایلهاش برداری یا رو گوشی خودتم میاد چطوریه؟

خوبی که داره اصلا کار با گوشی لمسی نداره و اهلش نیست فقط برنامه اسنپ میریزه و و یک ایتا نگاه میکنه فن گوشی نداره وکه زیر و رو کنه گوشی رو همش به من میگه بیا ببین این چی یک گوشی معمولی هم داره با اون تماس داره برا همین ندیده ۵ ساله این نرم افزارو 

دخترم تمام زندگیم 
خوبی که داره اصلا کار با گوشی لمسی نداره و اهلش نیست فقط برنامه اسنپ میریزه و و یک ایتا نگاه میکنه ف ...

بهتر هر چی چشم و گوش بسته تر بهتر

حیف ولی اشکال نداره یادت باشه هر موقعه خواستی مهریه بگیری اول توقیف اموالش بزن بعد اجرا بزار نره اس ...

زرنگ مادرش گفته همه رو بزن به اسم برادرش که این زنت پاچه ور مالیده همه رو رفته زده به اسم برادرش خونه ای که داریم زده به نام برادرش فقط الان ماشینش به اسم خودشه اینقدر اینها زرنگن که نگو 

دخترم تمام زندگیم 
زرنگ مادرش گفته همه رو بزن به اسم برادرش که این زنت پاچه ور مالیده همه رو رفته زده به اسم برادرش خون ...

وااااای 🤯🤯🤯

چه حساب شده میره جلو!!!!

از این آدم فقط باید مدرک بگیری تا بتونی حقتو بگیری

فیلم شاهدو...

امیدوارم هرگز کار به اونجاها نکشه ولی باید همیشه آماده باشی

مادرش چه عجوزه ایه!!!!

وااااای 🤯🤯🤯 چه حساب شده میره جلو!!!! از این آدم فقط باید مدرک بگیری تا بتونی حقتو بگیری فیلم ش ...

خیلی اینقدر زرنگن که سرم شاخ در میاره وقتی میشنوم کارهاشونو فقط هم مادرش خودش خنگه عقل نداره با دو حرف خام میشه تا میره مادره اینقدر یادش میده خامش کردن و خونه دو واحد مال اینه زد به اسم برادر شوهره 

دخترم تمام زندگیم 
خیلی اینقدر زرنگن که سرم شاخ در میاره وقتی میشنوم کارهاشونو فقط هم مادرش خودش خنگه عقل نداره با دو ح ...

بهش بگو امروز یه چیزی شنیدم هنگ کردم

شوهر دوستم اموالش زده بنام مادرش

مادره مرده بقیه خواهر برادرا اموالش بین خودشون تقسیم کردن و بهش ندادن

گفتن نه مال مادرمون بوده

بگو برادرت بمیره اموالت پریده ها