2777
2789

خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره بهم خیانت کردو من امشب از خدا خواستم نازا بشم و دیگه نتونم بچه براش بیارم و آرزوی دوباره مادر شدن ازم گرفت وامشب از خدا خواستم که منو دخترمو از زندگیش ببره بیرون تو رو خدا برام دعا کنید 😥😥😥😥

دخترم تمام زندگیم 

عزیزم خدابهت کمک کنه🥺🥺

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته... خدا برای هیچ کس نیاره... هیچ حرفی نمیتونه دلداری باشه برات.. فقط اینکه خدا به دلت آر ...

دارم دیونه میشم خیلی بده خیلی دلم داره برای دخترم میسوزه نمیدونم چه جوری اروم بشم 

دخترم تمام زندگیم 
شما چرا نازا بشی من متوجه نشدم ایشون خیانت کردن بعدشم خب خدای نکرده جدا شید بعد ایشون ازدواج کنه ناز ...

پیله بچه دوم ازم خواسته من نمیخوام بزور میخواد  خبر نداره من فهمیدم از خیانتش هنوز بهش نگفتم 

دخترم تمام زندگیم 
نه صداشو ظبط کردم فعلا نمیخوام بگم 

سلام خوبی اتفاقی تاپیکت دیدم

بعد اونسری که داخل ماشین با یه زن گپ زده بود

مگه بازم کاری کرده؟

برای بچه ام بهونه بیار بگو جلوگیری نمیکنم احتمالا اسپرم خودت ضعیف شده

فعلا بپیچون

اون مادرشوهر از خدا بیخبرت اینقدر در گوش شوهرت خوند آخرش کار خودش کرد خیر نبینه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
سلام خوبی اتفاقی تاپیکت دیدم بعد اونسری که داخل ماشین با یه زن گپ زده بود مگه بازم کاری کرده؟ برا ...

سلام عزیزم اره چند روز پیش دوباره یکی رو سوار کرده و تو ماشین دوباره باهم حرف میزنن و کلی حال و حول ولی رابطه نه فقط بوسش میکنه و مالش داره بیشعور شیر موز میخره براش نه اصلا نمیخوام بچه باید یک کاری بکنم که ضعیف بشه بیفته مشکل از خودش خدا از مادر شوهرم نگذره اینقدر زن صیقه ای خوند تو گوشش که اینو از زندگی دل سرد  کرد تو رو خدا برام دعا کن اول که از اینجا بره بعد از زندگیم خیلی دلم گرفته 

دخترم تمام زندگیم 
سلام عزیزم اره چند روز پیش دوباره یکی رو سوار کرده و تو ماشین دوباره باهم حرف میزنن و کلی حال و حول ...

وای چه بد 😔😔😔😔

بهش یه دستی بزن بگو فلان روز فلان جا با کی بودی؟ دیدنت بفهمم پاتو کج میزاری آتیشت میزنما و...

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
آخه تو ماشین؟ چطوری خاک برسر اون زنا نکنه همون قبلیه باشه؟

نه اون قبلی نیست قبلی شماره نداد گفت زن داری و من شوهر نمیتونم حالشو کرد و پول سرویسشو نداد و رفت اینم طلاق گرفته اره  میگه اگه میخوای ببوسمت برو برام شیر موز بخر و تا فلان جا ببر تا بزارم بمالی منو خاک تو سرشون 

دخترم تمام زندگیم 
نه اون قبلی نیست قبلی شماره نداد گفت زن داری و من شوهر نمیتونم حالشو کرد و پول سرویسشو نداد و رفت ای ...

وای جلوشو بگیر کار به جاهای باریک میکشه ها