2777
2789
عنوان

جاری حسود 😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 64 پست
اینم کم کم داره بچه هاشو قاطی میکنه همین دیشب دخترش چقد چش قره می رفت به من با اینکه انقد هممون دوسش ...

مشخصه. تازه از برخوردش معلومه از اون حسودای عقده ایه. اونقدر که نتونسته ظاهر فریبی کنه و یه شب دندون رو جیگر بزاره و ذاتش رو مخفی کنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
شوهر کجا بود  شوهرش فقط بلده بگه چشم همین..

همون پر روش کرده بی لیاقتو

ایندفعه هرجا دیدیش بریییییین بهش.... 

قشنگ فحش رو بکششششش روش

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تا حدی بی احترامی دیدم از جاری، ولی نه به این حد بهترین کار اینه که تو مثل اون رفتار نکنی. همه ...

با این کاری که کرد و شارلاتان بازی‌اش فک کنم دیگه خودش تا صد کیلومتری خونه مادرشوهرم رد نشه...

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
حالا شاید اون اشتباه می‌کنه  ولی مادر شوهر منم پسر خواهر شوهرمو بیشتر دوس داره همه کاراش ضایعس ...

چون فک میکنن بچه ی دخترو خودشون زاییدن ولی نوه ی پسری رو یکی دیگه زاییده.... مادرشوهر من میمیره واسه بچه ی خواهرشوهرم ولی بچه ی منو یه بارم یادم نمیاد بغلش کرده باشه و دلی بوسش کنه

همون پر روش کرده بی لیاقتو ایندفعه هرجا دیدیش بریییییین بهش....  قشنگ فحش رو بکششششش روش

بابا میگم من خودم همش هر وقت تیکه مینداخت یه جوری م*ی*ر*یدم بهش که می رفت تو افق محو می شد این دفعه نمیدونم چرا اون قد شوک شدم که هیچی نتونستم بگم بهش 

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
با این کاری که کرد و شارلاتان بازی‌اش فک کنم دیگه خودش تا صد کیلومتری خونه مادرشوهرم رد نشه...

بهتر

من هم‌ ترجیحا وقتایی میرفتم که نباشه. اما اگر یهو میومدن و میدیدمش، فقط سلام میکردم و خودمو با بچه یا گوشی و یا فرد دیگه سر گرم میکردم

مشخصه. تازه از برخوردش معلومه از اون حسودای عقده ایه. اونقدر که نتونسته ظاهر فریبی کنه و یه شب دندون ...

دقیقا فک کن چقدر داشته پاره می شده و میترکیده که نتونسته یه شب خودشو نگه داره

بابا میگم من خودم همش هر وقت تیکه مینداخت یه جوری م*ی*ر*یدم بهش که می رفت تو افق محو می شد این دفعه ...

ايندفعه حالا قفل کردی ک دفعه بعدی بهتر جبرانش کنی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
ايندفعه حالا قفل کردی ک دفعه بعدی بهتر جبرانش کنی

دفعه بعدی کاری بهش میکنم که بترسه تو خودش ع*ن خانم

چون فک میکنن بچه ی دخترو خودشون زاییدن ولی نوه ی پسری رو یکی دیگه زاییده.... مادرشوهر من میمیره واسه ...

تا میرم خونه مادر شوهرم پسرش همونجاست 🥴 

یه بار خانم رفته آرایشگاه یه بار دورهمی یه بار مهمونی یه بار پارک‌ 

کلا همیشه همونجاست 

یه بار یادم نمیاد دختر منو نگه داره حتی شده نیم ساعت 🥴

خودمو میزنم به بی خیالی اما بعضی وقتا دلم می‌شکنه🥴 اینهمههههه فرق اخههه

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤
تا میرم خونه مادر شوهرم پسرش همونجاست 🥴  یه بار خانم رفته آرایشگاه یه بار دورهمی یه بار مهمون ...

مادر شوهر من بخدا فرق نمیذاره 

پسرشو دخترشو همین دیشب تا اومدن کلی بوسید کلی قربون صدقه همون قدر که واسه دختر من رفت...

کلا نوه هاشو به یه اندازه دوس داره منتها فککنم اون از یه جا دیگه پر بوده که سوخته.

مادر شوهر من بخدا فرق نمیذاره  پسرشو دخترشو همین دیشب تا اومدن کلی بوسید کلی قربون صدقه همون ق ...

اون ك آره 

معلومه از اول هم 

شاید میخواد فقط بچه همونو نگا کنه 🥴 خود خواه 

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤
اون ك آره  معلومه از اول هم  شاید میخواد فقط بچه همونو نگا کنه 🥴 خود خواه

خودخواه گفتی و بس؟

انقد خودخواهه که نمیتونی درک کنی 

تا میرم خونه مادر شوهرم پسرش همونجاست 🥴  یه بار خانم رفته آرایشگاه یه بار دورهمی یه بار مهمون ...

ولشون کن بابا آدم خودش بچشو دوست داشته باشه 

مادرشوهرمن بچه ی خواهرشوهرم بگه گشنمه تو جیبش انجیر خشک و بادوم میریزه ولی بچه ی من گشنش باشه بهش میگه برو از جانونی نون بردار 😐با اینکه رو گازش غذاس... تولدای اونو یادشه براش کادو میگیره ولی تولد بچه ی منو با اکراه میاد بدون هیچ کادویی تازه کیک واسه خونشم میبرد... ولی چه فایده شوهرم انگار نه انگار باز واسشون سنگ تموم میزاره