2777
2789
عنوان

جاری حسود 😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 64 پست
جاریت یه ناراحتی از قبل داشته الان خودشو تخلیه کرده 

اتفاقا خودمم همین فکر میکنم چون خیلی پر بود خیلی سوخته بود😒😒

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا بخون یه راه حلی بهم بگو دارم روانی میشم

ببین اون جاریت یه روانیه که باید روانپزشک بره میخوای ذهنتو با حیوونی مثل اون باغ وحش کنی منکه خودن اعصابم خورد شد داستانتو خوندم میگم اصلا باهاش قطع رابطه کن خودم باشم حوصله این آدمارو ندارم ، یه کاغذ و خودکار یا مداد بردار بنویس چی اذیتت کرده بعد یا پاره کن یا بسوزونش ۹۹ درصد جواب میده 

یکم تو اینستا بگرد و اهنگ گوش بده 

یه فیلمی چیزی ببین 

حالا شاید اون اشتباه می‌کنه 

ولی مادر شوهر منم پسر خواهر شوهرمو بیشتر دوس داره همه کاراش ضایعس‌ 

حتی پسر عمه شوهرم ك 10 سالشه یه بار گفت خاله مامان .. چراچ علی رضا بیشتر دوس داره 😬 موندم چی جواب بچه بدم 

اما هیچوقت چیزی نگفتم چون دختر من گدای محبت اونا نیست 

خودم دوسش دارم 

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤
کاش جاریا حسود پاره شن.هیچوقت هیچیشون نمیشه سرحالن و پولدار از بس سیاست دارن و دلشون خرابه

واقعا منم در عجبم اینا بجای اینکه  از بس سرشون تو زندگی اینو اونو و دنبال فتنه ان کم کم نابود بشن اتفاقا سر زنده ترن و شاداب تر ،نمیدونم تو کار خدا موندم

عیب نداره جاریت حساس شده

جاری بزرگا فک میکنن رئیسن بدشون میاد مادرشوهر بقیه رو بیشتر دوست داشته باشه

مادرشوهرتم باید رعایت کنه قربون صدقه ی همه بره

من خودم میرم خونه ی بابام میبینم هیچکس سمت بچه ی من نمیاد همشون قربون صدقه ی بچه ی داداشم میرن با اینکه بچه هامون همسنن و بچه ی منو دیر به دیر میبینن و بچه ی داداشم تو یه ساختمونن و روزی صدبار میبیننش.... واقعا فرق گذاشتن خوب نیس

من اصن نمیدونم چرا اون لحظه زبونم قفل شد هیچی نگفتم اصن شوک شدم

میخواسته من ب جای تو باشم

مرده و زنده براش نمیذاشتم اون لحظه

بخدا شوهرش باید گیساشو میگرف وسط خونه قِر میداد ...

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
وا جاری تو هم مثل جاریای من عفریته هست من ازشون فاصله میگیرم با اینکه بزرگترم.به بچه های بی ادبشون ی ...

اینم کم کم داره بچه هاشو قاطی میکنه همین دیشب دخترش چقد چش قره می رفت به من با اینکه انقد هممون دوسش داشتیم

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
واقعا منم در عجبم اینا بجای اینکه  از بس سرشون تو زندگی اینو اونو و دنبال فتنه ان کم کم نابود ب ...

چیزشون بشه؟

روز به روز داره بهتر میشه ...

میخواسته من ب جای تو باشم مرده و زنده براش نمیذاشتم اون لحظه بخدا شوهرش باید گیساشو میگرف وسط خونه ...

شوهر کجا بود 

شوهرش فقط بلده بگه چشم همین..