2777
2789
عنوان

جاری حسود 😬😬

973 بازدید | 64 پست

سلام بچه ها

ما سه تا جاریم که من جاری کوچیکم

بعد جاری بزرگم از روزی که من ازدواج کردم با من مشکل داره از قبلم با اون یکی جاریم مشکل داشت

دیشب مادرشوهرم دعوتمون کرد برای شام رفتیم اونجا 

بعد از اول شب خودشو می‌گرفت برای همه 

کلا آدم دل پاکی نیست

بعد دختر من کوچولوئه دختر جاریمم همینطور (جاری خوبه نه اون بده)

داشتن همینجوری با هم بازی میکردن و میخندیدن

مادر شوهرم هم اومد هی قربون صدقه شون می رفت

اینو داشته باشین 

دیگه اخرای شب شد ماهم قرار شد همه همونجا بخوابیم شب

نشسته بودیم من و جاری وسطی و جاری بزرگه و مادرشوهرم و خواهر شوهرم 

حرف میزدیم تخمه می‌خوردیم خوراکی آورده بودم خوراکی می‌خوردیم...

همینطور که داشتیم حرف میزدیم مادرشوهرم دختر منو گرفت بغلش و قربون صدقش میرفت خیلی دوسش داره کلا دیدم اون هی چش قره میره به دختر من

حالا این جاری بزرگمم بچه هاش بزرگن

دیدم این خانم به یه حالت قهر بلند شد رفت تو اتاق 

ما هم هممون تعجب کردیم گفتیم خدا چشه

دو دقیقه بعدش اومد بیرون به شوهرش گفت بلند شو بریم خونه 

مادر شوهرمم پاشد گفت چی شد چرا میخواین برین یهو دیدم داد زد به تو چه که کجا میریم اصن تو برا چی ما رو دعوت کردی همتون دست به یکی کردین منو اذیت کنین از دیقه ای که اومدم داری قربون صدقه اون دو تا عروس تحفه ات میری قربون صدقه بچه هاشون میری و ....

ما هم شوک شدیم بخدا بعد من رفتم بهش گفتم چی شده که اینجوری میگی این رفتارا چین چرا اینجوری میکنی یعنی چی دیدم جیغ زد حمله کرد بهم گفت برو گمشو دختره ی فلان فلان شده و کلی فحاشی کرد پدرشوهرم هم به برادرشوهرم گفت اینو بردار ببر تا آبرومون نرفته 

رفتن و من حالم بد شد مادرشوهرم بنده خدا فشارش رفت بالا پدرشوهرم همینطور

اصن بخدا نفهمیدیم چرا اینجوری کرد 

اعصابم به خاطر فحشایی که راد خورده فحشایی داد که من هیچکدومو از هیچکس نشنیده بودم بخدا

یرم درد میکنه از دیشب تا حالا بعد از اونم مادرشوهرم نذاشت بریم خونه خودمون گفت بمونید همینجا 

خیلی فحشای بدی داد بهم منم زبونم قفل شد هیچی نتونستم بگم😭😭

چیکار کنم فحشاس بره بیرون از سرم خیلی حالم بد میشه وقتی فکر میکنم بهشون

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
یکی خلاصه اینو بهم بگه 

توروخدا بخون یه راه حلی بهم بگو دارم روانی میشم

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧

عزیزم🥺⁦❤️⁩

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب جات بودم ی پیام دراز پُر از فحشایی ک لایقشه براش می‌فرستادم و از همه جا بلاکش میکردم ک دیگ دستش بهم نرسه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

به این فکر کن تا کجاش سوخته که اون فحشارو داده بذار بره گمشه عقده ای

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

جاریت یه ناراحتی از قبل داشته الان خودشو تخلیه کرده 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹

قطع رابطه به این صورت ک اون میاد خونه مادر شوهر شما یه وقت دیگه برید

من بودم یه حرز امام جواد هم برا دخترم میخریدم از چشم این ادم حسود در امان باشه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)