2777
2789
عنوان

کمک کمک😥😥😥😥

357 بازدید | 16 پست

چه این مشکلات کوچیک زندگیم که اینقد بزرگ نشون داده میشن ممکنه کار جن عاشق باشه علائمشو تو نت خودم داشتم وقتیم قرآن یا اذان گوش میدم خیلی کلافه میشم گاهی جنگم میشه باشوهرم شوهرمم گاهی اصلا از من خوشش نمیاد مخصوصا وقتی آرایش میکنم بنظرتون حقیقت داره چکار کنم😥😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دفعش میکنه خیلی ترسیدم

اون از جن ها و آزارهاش مینالید پیامبر بهش معرفی کرد 

منم این علائمو دارم برادرم باور نمیکرد ولی از وقتی خودشم تو خونه اذیت شد میگه اصلا اینه تو اتاق من نباشه ما خونه نیستیم نرو حموم اصلا جلوی اینه برهنه نرو تو حموم تمام تنم کبود کبود میشه

وقتی میخواد خواستگار بیاد انگار چی بگم برات     

دیروز تو سالن بودم یکی صدام کرد سونیا 

گفتم هوم چیه بازم !

خواهرم با زور میخواد براش طلسم زبان بند بنویسم ولی مقاومت میکنم همینکه دست ببرم بنویسم بقیشونم سرازیر میشن تو زندگیم

بیشتر مواقع میخونم ولی بخدا تا سمته قرآن میرم با شوهرم بحثمون میشه نمیدونم چرا

نه بخون حتما بخون خودم خیییلی جواب میگیرم ازش مورد داشتیم معلمه با عجله یه کار فوری داشته از خونه خارج میشه و به مدت یک هفته خونه نمیاد موقع رفتن ایت الکرسی میخونه برا خونش . میان دزدی از خونه معلمه که به چشمشون چن تا ادم بدون سر تو خونه میگشتن و مواظب میکردن از خونه 

اگر این رو سرچ کردی و اثر نداشت یه روستایی نزدیک اراک به اسم انجدان ( اسمشو دقیق نوشتم یا نه) یه پیرمردی بود برای یه بنده خدا نوشت میگن خیلی خوب بود ولی الان شنیدم پسرش اونم خوبه یه سر برو 

پسرخالم میگفت ازهرکس بپرسی میگه خونه ی سید کجاست

نمیدونی خودت بهم بگی بخدا زندگیم داره بهم میریزه

اونجا رو برای خودم هم نرفتم 

ولی دعای ابودجانه رو سرچ کن باید با وضو روبه روی قبله بشینی بنویسی پا‌ک باشی من و این جنا داستان ها داریم