2777
2789
عنوان

عجب گیری کردم 😭

400 بازدید | 28 پست

چند روز دیگه امتحانات خرداده 

منم دوازدهمم 

امتحانات نهایی و ۴۰ درصد کنکور 

تو خونه که اصلا نمیشه درس خوند از بس صداس 

من میرم پانسیون مطالعاتی

از ۸ صبح بازه تا ۱۰ شب 

البته من صبح هم دیر تر میرفتم به لطف پدرم که ۱ ساعت منو علاف می کردن دیگه می رسیدم ۱۰_۱۱ بود 

شب دیگه هر وقت از سره کار میومد نیومد دنبالم دیگه یه موقع ۷ شب یه موقع ۸ 

ولی الان نمی تونم واقعا

امتحانات برام مهمه 

واقعا نمیشه تو این تایم به اندازه کافی درس خوند 

پانسیون رو ۲۴ ساعته کردن 

همه بچه های هم که دوازدهمن و پشت کنکوری نیستن می مونن 

ولی بابای من میگه دختر باید شب تو خونه باشه 

به قرآن بعضی ها کلا میرم یه شهر دیگه دانشگاه تمام خواهر های خودش شهر های دیگه رفتن 

بعد مسئول پانسیون که هست 

دوربین مداربسته ام که داره 

۱۰ تا دختر دیگه هم هستن 

در هم قفل میکنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینو بجای پست زدن باید واسه مادرت توضیح بدی بابات راضی کنه اگرم بتونی یکی از دوستات با خودت ببری یا با یکی دخترا اونجا دوست شی شمارهش بدی بهشون خیالشون راحت باشه که چه بهتر.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بابا شب که همه خونتون خوابن شما بشین بخون،تا هر وقت میتونی،صبحم تا شب برو همونجا،حالا حتما باید شب بری مگه؟!منم جای پدرت بودم اجازه نمیدادم

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
با پدرت حرف بزن همینا رو بگو کار خاصی که نمیکنین درس خوندن خالیه

والا به قرآن 

اصلا دو کلمه حرف ما بخواهیم بزنیم ما رو میکشن بعد شبا هم مسیولش هست هم دوربین مداربسته داره در هم قفل می کنیم 10نفر دیگه هم هستن

بابا شب که همه خونتون خوابن شما بشین بخون،تا هر وقت میتونی،صبحم تا شب برو همونجا،حالا حتما باید شب ب ...

چرا اجازه نمی دادی ؟ الان دقیقا چه مشکلی ایجاد میشه من اونجا بمونم ؟ میشه توضیح بدید 

دخترای هم سن من میرم خوابگاه یه شهر دیگه 

بعد هم شبا تو خونه ما همه تا 1و 2بیدارن 

به جز اون ملی سر بردن و اوردنم علاف میشم 

سرویس هم صحبت کردم گفت۳/۵ برای یه ماه مامانم قبول نکرد

به نظرم پدرت حق داره مگه شبا هم تو خونتون سرو صداس نمیخوابن

چرا حق داره 

دقیقا من بمونم اونجا چه مشکلی پیش میاد 

خواهشاً توضیح بدید خودمم بفهمم

تا ۱ و ۲ بیدارن

بعدم سره رفت و آمد کلی علاف ام می‌کنه 

اول می خواستم سرویس بگیرم 

گفت ۳/۵ برای یه ماه