2777
2789
عنوان

سر شبی شوکه شدم، پسر همسایه... 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 10867 بازدید | 195 پست
دیروز یکی تاپیک زد که برادرشوهر نره خر 40 سالش عکس و فیلم زن لخت نشون پسر 5 سالش میده و میگه بزار بب ...

وا چه نفهم و بی‌شعور بوده مردک مریض روانی 

ازون بدتر کاربرایی که میگفتن ولش کن بودن یعنی وی بچه وقتی زود چشم و کوشش باز میشه دیگه خوب رشد نمی‌کنه که فکرش درگیر چیزای چرت و پرت میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولنگاری پدر و مادر ها در پوشش خودشون جلو بچه ها . و در جامعه. کور ک نیس ک همه رو میبینه. و همچنین بی توجهی نسبت به پوشش دختر بچه ها. باز نگی این که بچه ست. فیلم های ماهواره تصاویر تحریک کنندش. 

فک کنم5

وای باورم نمیشه ،پسر منم پنج سالشه اصلا تو این وادی ها نیست فقط عاشق مرد عنکبوتی و بت من هست همه فکر و ذهنش این دوتا شخصیته ، چجوری یه بچه پنج ساله به این مرحله بحرانی میرسه حتما به مادرش بگو 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
خب حتما همینطور آخه این ازلذت چه می‌دونه ماشالا عاقلی

ارع رفتیم فیلمش دیدیم خداروشکر چیزی نبود

بغلش کرده بود بزارتش رو دوچرخه

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
وای باورم نمیشه ،پسر منم پنج سالشه اصلا تو این وادی ها نیست فقط عاشق مرد عنکبوتی و بت من هست همه فکر ...

گفتم خداروشکر چیزی نبود

فیلمش دیدیم الان

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
شکر خدا خیالت راحت شد اما کودک آزاری هست ازطرف بزرگترها این بده

اره خیلی باید مواظب بچها باشیم چ دختر چ پسر

عزیزم شاید اون بچه راست گفته باشه .

پسر من هفت سالشه دختر عنوش و دختر عمشو بغل میکنه واقعا هم قصدی نداره  من بهش میگم اینکارو نکن میگه مامان دوستشون دارم بغلشون میکنم

و خدایی که به شدت کافییییست.........