2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله سنیشون سه ساله بی نهایت شیرینه البته بایدخیلی مواظب باشی که کاری نکنی به هم حسادت کنن لباسهای یه جوربراشون میخرم خیلی دختربزرگ کردن شیرینه وبهت خوش میگذره اینقدرشیرینه که سختیهاش به چشم نمیاد
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
بچه همه جنسی خیلی لذت بخشه.چه دوتا دختر چه دوتا پسر چه دختر و پسر همشون عالیه.ایشالا عاقبت بخیر بشن همه بچه ها
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منم یکی دارم خیلی دوست دارم دومی هم دختر بشه بگما خیلی پسری بودم قبلا ولی الان میبینم چقدر دختر عالیه شوهرمم براش هیچ فرقی نداره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
البته بگما منو خواهرم همیشه تو سرو کله هم زدیم و عوا داشتیم چون پدر مادرم فرق میزاشتن مادرم خواهرمو خیییییلی دوست داشت و لوس میکرد پدرم منو این باعث جدایی ما میشد
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بدی نداره همش خوبی دو تا گل ناز صورتی چهل تا ناخن اماده لاک زدن من بی ذوق بی میل به بچه ، به ذوق اومدم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔