2777
2789
عنوان

آلرژی نوزاد

70 بازدید | 6 پست

دخترم از ده روزگی صورت و بدنش جوش‌های ریز زد خس خس سینه داشت و در ناحیه پوشکش سوختگی

دکترش گفت آلرژی غذایی داره و یه لیست ممنوعیت مواد غذایی  ب من داد

ممنوعیتهای من اینا هستن لبنیات مغزیجات تخم مرغ سویا ماهی کنسروها هرچی که نگهدارنده داره طالبی انبه انواع توت ها پنیرپیتزا سرخ کردنی ادویه ها فلفل و یکم چیزهای دیگه 

الان هشت ماهه رعایت میکنم و بچه خوبه 

کسی هست تجربه مشابه داشته باشه؟ چند ماهگی خوب میشه؟ 

اصلا از بدنشون بیرون میره ؟؟ من تا کی باید رعایت کنم خسته شدم واقعا😞

منم پسرم اونجوری بود الان شش سالشه تا از شیر خودم باز کنم برنامه همین بود من رعایت کردم تا چهار سالگی شدید بود توی این دوسال هم یه مدل دیگه س که با کوچکترین سرما خوردگی ریه هایش درگیر میشه با بوی گل یا بعضی خوردنی ها بوی خاک آلرژی شروع میشه و با بعضی خوردنی ها هنوزم جوش میزنم در کل بچه های حساسی هستن نسبت به بقیه ی بچه ها باید خیلی مواظب بود و اکثرا تا هفت سالگی خوب میشن و اینکه دکتر به ما گفت ارثی هست و ما در اطرافیان نزدیک فرد آلرژن داشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدای من  یعنی همیشه تو بدنشون میمونه؟؟

سلام خوبی عزیزم  ب بچت چیا میدی بخوره دختر منم مثل بچه شما هست ب همه چی آلرژی داره فقط برنج بهش میدم ک یبوست شد یکم روغن زیتون موز بهش دادم این هفته خس خس سینه گرفته نمی‌دونم از کدومه  

سلام خوبی عزیزم  ب بچت چیا میدی بخوره دختر منم مثل بچه شما هست ب همه چی آلرژی داره فقط برنج بهش ...

بچه من هفته بعد یک ساله میشه

خداروشکر بیشتر حساسیتش از بدنش رفت و فقط الرژیش به بادوم و تخم مرغ مونده

دکترش میگفت تا ده یازده ماهگی بیشتر بچه ها کاملا خوب میشن بقیه هم یکم بیشتر طول میکشه و موارد خیلی نادر تا بزرگسالی 

اون موقع بیشتر ابگوشت حبوبات مرغ و کره میدادم