2777
2789
عنوان

ایکاش میشد

10 بازدید | 34 پست
ای کاش میشد فهمید وقتی داری تو یه زمانی به یه نفر فکر میکنی اونم به توفکر میکنه اصلا توذهنش هستی ایکاش میشد .
کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
فلفل دلمه ای هم خوشمزه س ولی فلفل تند خیلی بهتره
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تله پاتی واسه همین موقع هاس دیگه. .. .
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
پری سیما دختر پاییز اخه وقتی باطرف درارنباط نباشی خیلی تله پاتی معنایی نداره
کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم