2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 32 پست
۳۲فوق لیسانس هستم.خودمم از بیکاری حوصلم سر رفته ب اندازه کافی ایران بی کاری کشیدیم.اصلا یکی از اصلی ...

پس شرایطت خوبه عاقل هم هستی شرایط پسر رو بسنج و تصمیم بگیر موقعیت برای هرکسی پیش نمیاد از دستش نده

خب می‌دونی درسته این حرفت اما عمیق که فکر می کنم میبینم اینجا موندن هم فایده ای ندارد پدر و مادر غصه ...

درسته.این جا موندن مشکله،،نموندن هم مشکله اگه می بینی اذیت می شی برو بعضی وقتا درد دل تنگی بهتر از اینه آدم آینده اش هم ببازه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بورسیه فرق می‌کنه این کلا اونجا زندگی می کنه و میگه دیگه نمیاد ایران 

خب فرقی ندارع بالاخره هردوشون خارج از ایران زندگی میکنن اونام رفتن کلا بمونن

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
پس شرایطت خوبه عاقل هم هستی شرایط پسر رو بسنج و تصمیم بگیر موقعیت برای هرکسی پیش نمیاد از دستش نده

نمیدونم چه جوری اونجا تحقیق کنم.حقیقتش نمیشه به چیزایی که آدما از خودشون میگن خیلی اعتماد کرد 

نمیدونم چه جوری اونجا تحقیق کنم.حقیقتش نمیشه به چیزایی که آدما از خودشون میگن خیلی اعتماد کرد 

باید از دوستاش یا آشناهای ایرانی اونجا پیگیر باشین. بعلاوه اینکه آدمایی که تو خارج زندگی میکنن معمولا صادقترن و در مورد خودشون راست میگن. فقط سعی کنید سوالاتتون رو هوشمندانه تر بپرسین. بعلاوه اینکه نسبت به روابط باز قبلیش حساس نباشید 

کانادا خودش استان به استانش انگار یه کشور دیگس

هر استان قوانین و وضعیت اب و هوایی و فرهنگ و حتی زبان خاص به خودش رو داره

استان مد نظرت رو بزن توی یوتیوب هر چی نیاز هست بدونی راجعش اونجا مفصل تر بهت میگن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

خاهش میکنم برو موقعیت خوبی واست پیش اومده از دستش نده لطفااا لطفا 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
خاهش میکنم برو موقعیت خوبی واست پیش اومده از دستش نده لطفااا لطفا  

اینجوریم که فکر میکنی نیستش 

من خودمم تو همچین موقعیتی بودم

ولی وقتی جدی تر میشه رفتنت و به خیلی جز میشی توش 

با خیلی شرایطاش نمیکنی کنار بیایی

مثلا من خودم چون بدن ضعیف و نحیفی دارم میدونستم با سیستم درمانی کانادا خیلی به مشکل برمیخورم

چون اونجا عملا فقط به کسی رسیدگی میکنن که یه قدم با مرگ فاصله داره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز