2777
2789
عنوان

مهاجرت

355 بازدید | 32 پست

بچه ها کسی هست که بعد از ازدواج از ایران مهاجرت کرده باشه؟میشه تجربیاتتونو با من ب اشتراک بگذارید ،

یه موقعیت ازدواج و مهاجرت برام پیش اومده احتیاج به راهنمایی دارم🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برادره یکی از اقواممون بعد ازدواج با همسرش بورسیه شدن کانادا خیلیم راضی ان حالا فعلا اما مشکلات خودشو داره میگن

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
برادره یکی از اقواممون بعد ازدواج با همسرش بورسیه شدن کانادا خیلیم راضی ان حالا فعلا اما مشکلات خودش ...

بورسیه فرق می‌کنه این کلا اونجا زندگی می کنه و میگه دیگه نمیاد ایران 

فامیل ما ازدواج کرد رفت بچه دار شد مادرش هی زنگ زد برگرد بیا اینم بچه اش رو آورد و طلاق غیابی گرفت شوهرش هم موند آمریکا....اگه می دونی وابسته به خانواده ات نیستی و دل تنگی از پا درت نمیاره بهش فکر کن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
الانم موقعیت مهاجرت پیش اومده شوهرم نمیاد 

آخی .می‌دونی من چون طرف اونجاست خودش یه چیزایی میگه اما من ترجیح دادم خودمم پرس و جو کنم ک بعداً پشیمون نشم چون هیچ تصوری از اونجا ندارم 

فامیل ما ازدواج کرد رفت بچه دار شد مادرش هی زنگ زد برگرد بیا اینم بچه اش رو آورد و طلاق غیابی گرفت ش ...

خب می‌دونی درسته این حرفت اما عمیق که فکر می کنم میبینم اینجا موندن هم فایده ای ندارد پدر و مادر غصه ما رو میخورن اما ما هم نه کار خاصی داریم نه شرایط اقتصادی یه جور مرگ تدریجیه

آخی .می‌دونی من چون طرف اونجاست خودش یه چیزایی میگه اما من ترجیح دادم خودمم پرس و جو کنم ک بعداً پشی ...

چند سالته؟ امکان کار کردن داری اونجا؟ چون تنهایی تو خونه حوصله ت سر میره

چند سالته؟ امکان کار کردن داری اونجا؟ چون تنهایی تو خونه حوصله ت سر میره

۳۲فوق لیسانس هستم.خودمم از بیکاری حوصلم سر رفته ب اندازه کافی ایران بی کاری کشیدیم.اصلا یکی از اصلی ترین دلایل مهاجرت همین بیکاری و عدم امنیت شغلیه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز