2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین.!

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست

یادت باشه اسی اینجا ما گفتیم بهم بزن ها.. اگه بعدا تکرار کرد و عقدی بودی  یادت نره

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که اول نامزدی اینجور رفتار میکنه و خیانتکاره بعد اینکه برید سر خونه زندگیتون بی پرواتر هم میشه اکیدا توصیه میکنم حتما برید پیش مشاوره . حالا بعضیا یکبار فقططططط اشتباه میکنن بعد پشیمونن وقتی این آقا واسه کارش توجیه میاره و پشیمون نیست مطمئن باش زندگی سختی پیش روته . 

یادت باشه اسی اینجا ما گفتیم بهم بزن ها.. اگه بعدا تکرار کرد و عقدی بودی  یادت نره

ی عالمه قسم خورده قرآن آورد وسط که هیچ وقت تکرار نمیکنم و من وفادار ترین مرد دنیام مثل من نیست تو وفاداری بری ببینی هم وفادار مثل من نیست و اینجور حرفا

ن عقد نیستم

برو خدارو شکر کن خودتو الان نجات بده . در ضمن اینکه ما جذب آدم خیانتکار میشیم و سعی داریم چکش کنیم ریشه روانشناختی تو خودمون داره . جای سوال نداره خودتم جوابتو میدونی بهتره ی فکری واسه خودت کنی و به بهانه هاش گوش ندی 

یادت باشه اسی اینجا ما گفتیم بهم بزن ها.. اگه بعدا تکرار کرد و عقدی بودی  یادت نره

برای من خیلی سخت بود اون لحظه ک چتشو دیدم دقیقا همون حرفایی ک بهم زده بود ب اون دختره ام گفته بود

چقدر خودمو سرزنش کردم ک چرا وارد رابطه شدم

خیلی دوسش داشتم اما میگ ک پنجره ای ک بهت اسیب میزنرو ببند هر چقدرم ک منظرش زیبا باشه یه شب تا صب گریه کردم و بعد همه چیو پاک کردم دل کنرم الان حالم خیلی خوبه و روز ب روز پی میبرم ک تصمم درست بوده

💜💍¹⁵⁵

حیف عمرا جلو ضررو از هر جا بگیری منفعته من نمیخواما تورو ب جدایی ترغیب کنم اما خودت عقل داری دیگ بنظ ...

خیلی خسته شدم چند وقت به اندازه چند سال پیر شدم وقتی اون چت دیدم خیلی بیشتر داغون شدم با دیدن اون حرفایی که زده بودن

ی عالمه قسم خورده قرآن آورد وسط که هیچ وقت تکرار نمیکنم و من وفادار ترین مرد دنیام مثل من نیست تو وف ...

اون موقع وقتی ب روش آوردی پشیمون میشد و عذر میخاست نه اینکه سنکه توجیه کنه واس سرگرمی بوده

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

خیلی خسته شدم چند وقت به اندازه چند سال پیر شدم وقتی اون چت دیدم خیلی بیشتر داغون شدم با دیدن اون حر ...

کاملا درکت میکنم 

اما اگ بمونی به خودت توهین کردی عزت نفست کجا رفته

خداخیلی دوست داره ک این حقایقو برات روشن کرده ب دل خرت بگو خر نشه تمومش کن

💜💍¹⁵⁵

برای من خیلی سخت بود اون لحظه ک چتشو دیدم دقیقا همون حرفایی ک بهم زده بود ب اون دختره ام گفته بود چ ...

آفرین عزیزم.. اگه خاستی تاپیک شما بجای خواهر من ... رو بخون 😆🙂

برای من خیلی سخت بود اون لحظه ک چتشو دیدم دقیقا همون حرفایی ک بهم زده بود ب اون دختره ام گفته بود چ ...

دقیقا واسه منم اینطوری بود دقیقا حرفایی که به من زده بود به اونم گفته بود تازه همون جوری که پشت آدمای قبلی پیشم حرف میزد پشت سرمنم کنار اون حرف زده بود