haniekhanoooom مدیر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 106 عنوان خیلی حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 22 پست بچه چیکار کنم خیلی حالم بده😭 1402/02/24 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniekhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 106 تازه عروسی کردید؟خودت چند سالته شوهرت چند سالشه؟دیگ من پوست کلفت شدم از بس دعوا میکنیم 4ماهه
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 4ماهه اشکال نداره این بحثا اوایل ازدواج خیلی عادیه خودتونو اذیت نکنید بعدا ب این روزا میخندید .اگه دخالت های خانواده ها نبود بخدا طلاق اصلا وجود نداشت.باید خیلی با سیاست رفتار کنی
haniekhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 106 اشکال نداره این بحثا اوایل ازدواج خیلی عادیه خودتونو اذیت نکنید بعدا ب این روزا میخندید .اگه دخالت ه ... الان من باید چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم هی میخواد یه کاری کنه من برم طرفش منم برم طرفش اما دلم که صاف نیس باهاش
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 الان من باید چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم هی میخواد یه کاری کنه من برم طرفش منم برم طرفش اما دلم که ... تو نرو طرف خودش میاد .اگه الان تو بری طرفش عادت میکنه هر بار ک قهر کنی اونقد میشینه تا تو باز بری آشتی
haniekhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 106 تو نرو طرف خودش میاد .اگه الان تو بری طرفش عادت میکنه هر بار ک قهر کنی اونقد میشینه تا تو باز بری آش ... هی یه رفتاری میکنه من برم طرفش ولی من اگه هم رفتم که از ته دلم نرفتم
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 هی یه رفتاری میکنه من برم طرفش ولی من اگه هم رفتم که از ته دلم نرفتم ینی یه نیشخندم نمیزنه؟اخه منوشوهرم اول قیافه میگیریم بعد خندمون میگیره بعد آشتی میکنیم
haniekhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 106 ینی یه نیشخندم نمیزنه؟اخه منوشوهرم اول قیافه میگیریم بعد خندمون میگیره بعد آشتی میکنیم مثلا هی شوخی های مسخره میکنه که من بخندمامروزم تا داشت میرفت گفت خدا حافظ منم جواب ندادمبشقاب از دستم افتاد شکست اونم زود درو باز کرد برگشت گفت چیشد دمپایی هاتو بپوش پاهات چیزی نشه دستات مواظب باش بعدم رفت😐فازشو نمیفهمم
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 مثلا هی شوخی های مسخره میکنه که من بخندم امروزم تا داشت میرفت گفت خدا حافظ منم جواب ند ... خب دیگ بنده خدا داره اشتی میکنه دیگ تو هم شل کن اشتی کن تموم شه بره کشش نده