2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفتش عزیزم؟

گفت چرا به خانوادم بی احترامی میکنی 

اما به خدا من بی احترامی نکردم خواستم لباسمو بپوشم برم خونه طبقه پایین خونه مامانش اینا باهاشون روبه رو کنم هر کار کردم نزاشت برم انگار میترسید😭 

اشکال نداره دعوا دیگه قربون صدقت ک نمیخواست بره 

بلند شو ی کاری کن حواست پرت شه. 

میدونم دلت شکسته ها هممون زنیم تقریبا تجربه کردیم 

ولی نزار تو دلت بمونه و آزارت بده 

اگه دوسش داری سعی کن فراموش کنی 

اونم عصبی بوده مطمعنا الان پشیمونه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
گفت چرا به خانوادم بی احترامی میکنی  اما به خدا من بی احترامی نکردم خواستم لباسمو بپوشم برم خو ...

عزیزم ناراحت نباش حتما کسی قلقلکش داده اینم از جای دیگ ناراحت بوده اومده سر تو خالیش کرده.باهاش سرسنگین باش ببینم میاد معذرت خواهی  

مشکل اینجاس که دوسش دارم اما دلم باهاش صاف نمیشه😭😭

اشکال نداره تو همه خونه ها بدتر از اینام بحث میشه ولی یکروز بعدش از یاد آدم میره.خود من ۸ ساله ازدواج کردم سر  چ چیزایی ک دعوا نکردیم ولی فردا از یادمون رفته .دیگ از قدیمم گفتن زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند.فقط هر چیزی ک میشه اصلا اصلا پای خانوادتو وسط نکش.اصلا نگو بهشون چون این چیزای کوچیک بین خودتون حل میشه ولی خانوادت حساس میشن روش 

اشکال نداره تو همه خونه ها بدتر از اینام بحث میشه ولی یکروز بعدش از یاد آدم میره.خود من ۸ ساله ازدوا ...

تازه میخواستم برم خونه مامانم به کسی هم نگم بزارم برم فضای خونه اذیتم میکنه

تازه میخواستم برم خونه مامانم به کسی هم نگم بزارم برم فضای خونه اذیتم میکنه

ن انقد زود خونه رو ترک نکن .چون الان بری میفهمن خانوادت .من از هرچی هم دعوا بد کنم خونه مامانم نمیرم .مثلا قهرم باشیم دعوتمون کنن جلوی اونا خوبیم بعد میام خونه دوباره باهاش قهر میکنم😂چون میدونم مامانم حساسه اگه بفهمه نمیذاره برگردم دیگ

ن انقد زود خونه رو ترک نکن .چون الان بری میفهمن خانوادت .من از هرچی هم دعوا بد کنم خونه مامانم نمیرم ...

منم دیشب خونه مامانم بودم ولی خودم زدم به مریضی از بس اعصابمم خورد بود