2777
2789
عنوان

بواسیر در بارداری کسی گرفته؟؟

440 بازدید | 33 پست

من گرفتم دکتر یه پماد داده تقریبا یک هفته اس دارم استفاده میکنم ولی تغییری نمیکنا چقد باید استفاده کنم؟؟

خیلی اذیتم یبوست دارم همش ماه اخرم 

ملین هم میخورم ولی فایده نداره

وای چقدر منی😂😂

بمن پماد آنتی هموروئید داد،دیگه خونریزی نکرد .فقط دوبار تونستم کمی دفع کنم....

منم دقیقا این مشکل رو دارم 

هروز دارم خاکشیر و کاسنی میخورم روغن زیتون...

فقط تو کل دوهفته،دوبار....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شقاق داشتم سه ماه طول کشید یبوست درمان کنم چیزی که من نتیجه گرفتم اینه صبحا دو لیوان آب گرم می خورم ناشتا تو یکیش عسل و تخم شربتی می ریزم 

قبل از غذا و بعد از غذا الو بخارا خورشتی می خورم من الان خداروشکر اینجوری خیلی بهترم

منم دارم،موندم زایمان رو چ کنم🙂😬

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
طبیعی میخای بیاری؟؟

نمیدونم،همه میگن طبیعی خوبه ولی بواسیر دارم نمی‌دونم چی میشه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم😂 بعداز زایمان تا شکم کار نکنه مرخص نمیکنن من فکر کنم یه هفته باید بمونم

زایمان طبیعی سخت میشه با بواسیر ؟

نمیدونم،همه میگن طبیعی خوبه ولی بواسیر دارم نمی‌دونم چی میشه

ینی بواسیر با طبیعی خوب نیس؟؟

منم میترسم برم طبیعی از یه طرف از سز میترسم نمیدونم چیکا کنم 

به منم همین پماد داده از کی استفاده میکنی 

من همون اول که زدم خوب شد خونریزی نکرد 

ولی یه بار دفع داشتم.

ولی ترسیدم کورتون داشته باشه فقط دوبار دیگه استفاده کردم از ترسم.دیگه نزدم

ولی بمن گفت روزی دوبار بزن....

آخه خونریزی شدید داشتم که قطع شد 

گفتم با خوراکی درمانش میکنم 

الان هموروئید بزرگ شده ولی خون و درد ندارم 

زور هم نمی‌زنم تا خودش بیاد