2777
2789

سلام بچه ها 

یه ماه دیگه عروسیمونه 

من دانشجو هستم یه شهر دیگه از شهر خودمون ۹ ساعت فاصله دارم 

همیشه وقتی نامزدم مرخصی بود و خونه بود من میرفتم خیلی کم پیش اومده اون اومده باشه اینجا پیشم ولی همیشه منتشو میذاره 

همییییشه من میرفتم به تعداد زیاد بعد وقتی بهشم میگم میگه تو میای پیش خانوادت منت نذار در صورتیکه تا وقتی اون سر کار بود من نمیرفتم 

کلا اخلاقاش خیلی سرد شده از وقتی که تاریخ عروسی مشخص شده 

همش میگه میترسم از آیندم دل خوشی ندارم خوب منم واقعا نمیرم سمتش وقتی اون نمیاد سمتم برمیگرده میگه بهت هیچ اعتمادی ندارم 

زنگ نمیزنه هیچ خبری ازش نیست بعد اگه بهش بگم میگه خواستم ببینم خودت زنگ میزنی یا نه خواستم ببینم چقد تغیر کردی (واقعا من تغیر کردم نسبت بهش این سری که مرخصی بود با اینکه برا کارا عروسیم هم که شده باید میرفتم ولی نرفتم و خیلی کاری به کارش ندارم زنگ نمیزنم بهش اونم همینطوره ولی خوب قبلا من اینجوری نبودم)

دو هفته پیشم تولدش بوداون خودش سرکار بود من فقط بهش تبریک گفتم با خودم گفتم وقتی اومد خونه من یدفعه میرم پیشش و بهشم نمیگم از قبلش که سوپرایز بشه ولی وقتی دیدم اون اصلا تمایلی نداره به دیدنم فقط بعضی وقتا میگه تو به چی دلبستی که نمیای چیه که تورو اونجا نگهداشته میدونم عمدا نمیای حتی نمیگه دلم برات تنگ شده  فقط همینارو میگه منم دیگه پشیمون شدم و نرفتم

حالا مرخصیش سه شنبه تموم میشه من دیگه خودمو گرفتم و نرفتم خیلیم با هم حرف نمیزنیم حالا دو دل شدم که هرجور شده فردا برم که سه شنبه سوپرایزش کنم ازون طرف میگم ارزش نداره اون میتونست بیاد اینجا ولی نیومد من چرا برم با استادا این همه حرف بزنم که اجازه بدن یه روز برم 

خیییییلی دو دلم شما کمکم کنید که ارزش داره برم سوپرایزش کنم؟

میدونم اگه برم خیییییلی خوشحال میشه ولی خیلی دلم میگیره وقتی فکر میکنم به اینکه اون میتونست بیاد و نیومد به اینکه من نسبت بهش سرد شدم اونم سرد شد فقط بعضی وقتا میگه تغیر کردی 

به اینکه اصلا با هم حرف نمیزنیم نمیدونم چیکار کنم

اینم بگم وقتی هنوز نیومده بود مرخصی میگفت میام پیشت این سری که لباسای فرمالیته مون رو بخریم ولی وقتی رسید خونه گفت نمیام میتونست بیاد ولی الکی بهونه میاره میگه من دنبال جور کردن چیزام که تو بعد ایراد نگیری ولی الکی میگه همه کارامون رو باباش انجام‌میده اون هیچ‌کاری انجام نمیده منم همون موقع که زد زیر حرفش گفتم من نمیتونم بیام و نمیام هم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان اینه وای به... نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی بشینید باهم منطقی صحبت کنید با لج و لجبازی کسی خوشبخت زندگی نکرده 

ولی اینکه میگه چرا نمیای چی تو رو اونجا نگه داشته من باشم خیلی بهم بر میخوره 

چند سالتون هس هر دو؟ 

از الان اینه وای به... نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی بشینید باهم منطقی صحبت کنید با لج و لجبازی کسی خ ...

اصلا نمیتونیم باهم صحبت کنیم منطقی و به نتیجه برسیم 

اگه بخوایم صحبت کنیم به دعوا میکشه

اگر همدیگرو دوست دارین این بار تلاش کن.زیر یه سقف سبک واقعی چالش ها رو میبینید و میفهمید این چیزها چ ...

خودمم همینو میگم 

که اشکال نداره اگه درست بشه ولی از اونطرف خیلی دودلم هیچوقت اینقدر دودل نبودم

بنظرم تا نیومده سمتت نرو طرفش

آخه همش یه ماه دیگه عروسیمونه اصلا دلم نمیخواد با این حسی که پیش اومده 

اون همش بهم میگه فک نکن خرت از پل گذشته اینجوری شدی نشونت میدم

میگم که من خودم خیلی نسبت بهش تغیر کردم

مشاوره قبل از ازدواج برو عزیزم. واجبه برات

من هرررررکاری کردم تو این چندسال نتونستم یبار ببرمش مشاور بیشعور رو واقعا از نظر فرهنگی و اخلاقی و شخصیتی مشکل داره مطمئنم

خودمم همینو میگم  که اشکال نداره اگه درست بشه ولی از اونطرف خیلی دودلم هیچوقت اینقدر دودل نبود ...

عزیزم تو زندگی مشترک این احساسات طبیعیه.اینا واقعا در برابر مشکلات بزرگ هیچی نیست.رابطه تلاش میخواد.کاملا معلومه دوست داره ولی خیلی لجبازه.به مرور اخلاق هم دستتون میاد.از خوشحالی اون خودتم خوشحال میشی.خوشبخت بشی عروس جان.

عزیزم تو زندگی مشترک این احساسات طبیعیه.اینا واقعا در برابر مشکلات بزرگ هیچی نیست.رابطه تلاش میخواد. ...

مرسی عزیزم

کاش میتونستم درست کنم همه چیزو اصلا دلم نمیخواد تلاش کنم قبلا اینقد تلاش میکردم برای خوب شدن همه چیز واقعا هم جواب میداد ولی اون همیشه انتظار داشت من خوب باشم خودشم تا وقتی خوبم خوبه ولی وقتی خوب نباشم نیست خوب منم دلم میخواد گاهی اون تلاش کنع

من هرررررکاری کردم تو این چندسال نتونستم یبار ببرمش مشاور بیشعور رو واقعا از نظر فرهنگی و اخلاقی و ش ...

پس چرا داری زنش میشی واقعا؟زندگی شوخی نیست. از ترس بیشوهر موندن خودتو ننداز تو بدبختی و با مرد غیربالغ و بی فرهنگ ازدواج نکن. مشکلتون بزرگه عزیزم بعید میدونم این اقا که تعریف کردی بلوغ کافی برای حل مشکل از طریق گفتگو رو داشته باشه

مرسی عزیزم کاش میتونستم درست کنم همه چیزو اصلا دلم نمیخواد تلاش کنم قبلا اینقد تلاش میکردم برای خوب ...

این چیزا با آرامش و گفتگو درست میشه عزیزم.زیر یک سقف هم برید باز گاهی آدم تو اختلاف نظر یا بحث سرد میشه.اگر وقتی تو خوب نیستی اونم خوب نیست چون دلش به دل تو بنده و حس بد شما رو میگیره و احتمال میدم لجبازم باشه.با آدم لجباز نباید زیاد لج کرد.خیلی حرف ها ممکنه پیش بیاد ولی نذار حرمت بینتون خیلی از بین بره.اگر فقط مشکلتون همینه که بزرگه بدون که آدم خوش شانسی هستی پس تلاش کن و با حرف بهش بگو خواسته هات رو.بازم خودت بهتر از جزییات زندگیت خبر داری.