دیروز شورای رقابت گفت قیمت خودرو های مونتاژی تغییر نمی کنه و همون قیمتی هست که خودش گفته یعنی کاهشی شدن قیمت خودرو مونتاژی و امروز بازار ریش شدید میکنه
خیلی بده مبلغشم واقعا کم نیست که ادم بگه اهمیتی نداره، نمیدونم برای کسانی که از این تاریخ به بعد میخ ...
مبلغش چقدره
۳۰ درصد کل پول ماشین؟
یا ۳۰ درضد سودت؟
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
عزیزم اوناییکه قرعه کشی بود؟یااوتاییکه به همه میدادن ؟ فک میکنم شامل قرعه کشیا نشه بازنمیدونم جملش ...
نه فدات قرعه کشی نبود قطعی بود مبلغی رو اول میگرفتن مابقیشو زمان تحویل به قیمت روز اما بدون قرعه کشی، باید زمان بگذره بببنیم اخر میخوان چه بلایی سرمون ببارن😂
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
قیمت ها جدید هست چرا میخوای بگی قدیمی ها باید باشه
نمیخوام بگم مطمئنم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
مونتاژی ها تغییر کرده نه سایپا چند روز دیگه درستشو میگن دیشب قطعی شد
وای هروخت ی خبر اینحور امد دقیقا برعکس شد
اگر قیمت کارخانه این مونتاژی ها تا ۳ ۴ ماه دیگه کامل نرفت بالا
واسه طرح قبل یه سری ها شاسی بلند نوشتن
میخوان کارخانه ببرن بالا از اونام بیشتر بگیرن