دیروز شورای رقابت گفت قیمت خودرو های مونتاژی تغییر نمی کنه و همون قیمتی هست که خودش گفته یعنی کاهشی شدن قیمت خودرو مونتاژی و امروز بازار ریش شدید میکنه
مالیات خونه ی خالی میگفتن چیش ؟ انواع و اقسام سلاطین رو اعدام کردن ارزونی شد! فقط ی چیز میگن تا فکر ...
خونه مال وزیرمسکنه....این خودروعه فرق میکنه شامل خربدفروش باز ازادهم نمیشه فقط کسایی که از طرح یکپارچه ماشین ب قیمت کارخانه بگیرن تا ۳سال شامل مالیات هستن.
قیمت ماشینای مونتازی پایین نمیاد خودروسازااصلاقیمت شورای رقابتوقبول نکردن وقراره جلسه بذارن وازطرفی شورااعلام کرداین قیمتابراساس هزینه های سه ماهه اول سال هستن که بازتغییرمیکنن وافزایشی میشن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اره قیمت های جدید برو ببین بعضی از خودرو ها قیمت نداره تا اخر هفته میاد
قیمت کارخانه شون هم آمد پایین؟
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم