2777
2789
عنوان

کیا بعد ازدواج پشیمون شدن به چه دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان مثل سگ پشیمونم ولی راه برگشتی نیست 

نه به خاطر خودش بیشتر برای خانوادش از بس اذیت میکردن ولی بازم هیچی نمیگفتم تحمل میکردم. البته خودش که طرف منه .شوهرم خیلی کله شقه همش دوست داره حرص مادرشو در بیاره اینا هم هر کاری انجام بده از چشم من میدونن. البته الان برای همیشه قطع رابطه کردم با خانوادش ولی ته دلم مثل سگ پشیمونم چون این آدما تو فامیل من آبرو نذاشتن حتی آبروی پسرشونم بردن من پیش پدر مادر خودم از رفتارای خانواده شوهرم خجالت میکشم . شوهرمم از خجالتش پاشو خونه بابام نمیزاره

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏

من پشیمون نیستم خیلی آدم خوبیه هم خودش هم خونوادش خوبن اما سرد بودنش اذیتم میکنه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
لیاقتشو نشون میده دیگه همینکه داری نجات میدی خودتو خیلی خوبه

کارش تعریف از زن های دیگه بود زن دوس جاری خواهرشوهر فلان بهمان همش سرکوفت میزد اونا اینطورن تو بدی اخرشم گفت اون زن خیلی بهتر از توعه مدرنه با کلاسه بخدا بی کلاس نیستما 

اين دورره زمونه اونى ك ازدواج كرده بنظرم يعنى هنر كرده

وااا چرا اونی که ازواج خوب کرده شانس اورده اونی که ازدواجش بدشده بدشانسه الان من هنر کردم خودمو بدخت کردم

خوشی زده زیر دلش  مردا از زنی ک دهنشونو سرویس کنه بیشتر خوششون میاد تا زن معمولی

اره تربیتمون. فرق داره اونم بهم زور میگفت من اروم بودم و صبور و ساده کلا فرق داشتیم

وااا چرا اونی که ازواج خوب کرده شانس اورده اونی که ازدواجش بدشده بدشانسه الان من هنر کردم خودمو بدخت ...

ب شانس نيس شايد يك در هزار ب شانس باشه بيشتر بخاطر عجله براى ازدواج و انتخاب اشتباه هس

والا مث هنر كردن ميمونه خودم ب شخصه هيچ وقت جرات نكردم حتى ب ازدواج فكر كنم دور بريام رفيقام ميبينم زن گرفتن همه مشكل دارن ب هر طريقى

كاربر آقا هستم