2777
2789
عنوان

کیا بعد ازدواج پشیمون شدن به چه دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شانس نيس شايد يك در هزار ب شانس باشه بيشتر بخاطر عجله براى ازدواج و انتخاب اشتباه هس والا مث هنر ...

الان آقایون زیاد ازدواج نمی کنن بخاطر گرونی و مسائل مالی

کلا ازدواج خیلیییی کمتر شده نسبت به قبل 

خوشی زده زیر دلش  مردا از زنی ک دهنشونو سرویس کنه بیشتر خوششون میاد تا زن معمولی

مثلا جاریم چون فامیله با اوتا خوب کنار میاد چون عین خودشونه ولی من مظلوم ساده بی زبون اروم بودم نتونستم دوام بیارم همه هم دوسش دارن جاری منو

الان آقایون زیاد ازدواج نمی کنن بخاطر گرونی و مسائل مالی کلا ازدواج خیلیییی کمتر شده نسبت به قبل&nb ...

اره كلا مجردى ادم هر طورى شده ميسازه ولى متاهل بودن خيلى چالش برانگيزه يعنى بايد كل انرژى و توانتو بزارى واسه كار

كاربر آقا هستم
مال کدوم شهرن؟

ی شهر کوچک زندگی میکنیم اونا فامیلن من غریبم اینا کلا با ععریبه نمیسازن هرکی غریبه عروس اوردن طلاق گرفته ولی با خودشون خوب کنار میان اسم شهرو بکم ممکنه شناخته بشم همشهری هستیم ولی اصل و نسبمون فرق. میکنه

اره كلا مجردى ادم هر طورى شده ميسازه ولى متاهل بودن خيلى چالش برانگيزه يعنى بايد كل انرژى و توانتو ب ...

اونقدرام سخت نیس اگه مرد ملایم باشه توجه کنه خیانت نکنه بچه ننه نباشه زندگی شیرین میشه

كلا توى ايران ك زندگى ميكنم اونم توى وطن خودم احساس ميكنم ايرانى نيستم انقد تبعيض ديدم ك نگو مخصوصا زمانى ك وارد جامعشدم و محيط دانشگاه رفتم و بعدتر كلا احساس ميكنم توى وطن خودم ي شهروند درجه ٣و چهاربودم 

كاربر آقا هستم
خب تو که دیدی اینجورین چرا قبولش کردی اخه؟

منو گول زدن بعد اینکه عقد کردم فهمیدم اگه خواستی تاپیک داستان طلاقمو بخون مفصل نوشتم باهام چکار کردن البته حالشو داشتی

خب ببین خانوما چی میکشن دیگع کلا هیچی سرجاش نیس

اره اونا ديگه بيشتر تحت فشارن

و همه اينا برام شده انگيزه ك كار كنم و از وطن خودم برم اونم توى ٣٣سالگى كاش زودت ازينا ب اين درك ميرسيدم اينجا جاى من نيس

كاربر آقا هستم