2777
2789
مگه توام بدشو میگفتی پیش مادرشوهر؟ مگه جاریت چی میگفت ب پرستاره؟

نه انفاقا چون این چند سال قهر بود باهاشون تازه آشتی کرده میاد میره خاسته ضبط کنه مچ منو بگیره که من خداروشکر اصلا هیچ حرفی راجع به اون به مادرشوهرم نگفتم تو این چند وقت

درصورتی ک عیب یا موردی ک کسی از دیگران مخفی کرده و با لو دادنش از طریق استراق سمع آبروی اون شخص بره ...

همسر اگر شوهر باشه بله

اما اگر مدرکی بر اساس شنود مکالمه ی همسر بدست بیارید مثلا با شنود کردنش تشخیص بدین داره خیانت میکنه مدرک نامعتبر محسوب میشه و سبقه ی دادرسی هم داره که اقایی با شنود مکالمات همسرش در کرج متوجه خیانت شد ولی قاضی حکم برائت میده چون مدرک از راه غیرقانونی بدست اومده بود

چی بگم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگفتن حالا،حرف الکی ؟؟یعنی تهمت الکی میزد یا واقعا از یه برخوردی ناراحت بوده درددل کرده

طلای مادرشوهرم گم شده میگه کار اینه ،میگه این بخاطر مال منال به مادرشوهر محبت میکنه فک میکنه ما خریم،میگه شوهرمو یعنی بردار شوهرمو میندازه به جونم تا دوتا بردار دعوا کنن که آخر بگن سر فلانی دعوا شده ابروی من بره

حقیقتا کار هم شما و هم جاریتون اشتباه بود ولی استراق سمع شما به مراتب بدتر چون خودتونو درحد اون پایی ...

حد و کی تعیین میکنه ک چقد باشی بالایی و چقد باشی پایین 

منم مجرد بود میگفتم محاله من اینمدل خاله زنک بشم 

بخدا کاری ب سر ادم میارن از سایه خودتم بترسی از ی ادم سر زنده و شاد و بی د غدغه ی دیوونه روانی میسازن 

کلا ادما نمیتونن تو ذهنشون بی منطق بودن و یا دروغ گوی ی و دو رویی و زور گفتنو تحمل کنن تا ی جایی میرسه رد میدی 

اوایل ازدواجم بارها از خانواده شوهرم و خود شوهرم شنیدم م چرا رابطم با خواهر شوهرام خوبه یا با جاری دعوا ندارم و عادی برخورد میکنم کاری کردن خواهر شوهرم تا میرسه بهم از هر 10 کلمه ک میگه 9 تا اینه ک حالا تو ک ناجوری حالا تو ک بدی حالا تو ک فلانی 

جاریمم ک بنده خدا بس که زدن تو سرش ازم متنفره 

الانم گیر دادن ب بچه هامون دارن ی کار میکنن اونام با هم بد بشن مثلا مدام ب بچه ها برچسب قشنگ و زشت میزنن،و بدی بچه ها رو میگن ک اون خوبه اون بده 

فک نمیکردم اینقد درگیر بشم تو اینجور حرفا دعا کنین ازشون فاصله بگیرم 

طلای مادرشوهرم گم شده میگه کار اینه ،میگه این بخاطر مال منال به مادرشوهر محبت میکنه فک میکنه ما خریم ...

اوه تهمت دزدی هم زده 😑😑

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
پس چی میگفت ب پرستاره؟

حرف زیاد زده ،پرستار از همون اول از من خوشش نمیومد چون از من پول قرص خاست من ندادم لج کرد باهام دیگه هم حرص می‌دهد به من منم محل نمبدادم ،بعد دیدم خیلی با جاریم جیک تو جیک شدن شک کردم

حد و کی تعیین میکنه ک چقد باشی بالایی و چقد باشی پایین  منم مجرد بود میگفتم محاله من اینمدل خا ...

حرف دل منو‌ زدی واقعا من اصلا حرف جاری‌مو نمیزدم که حرف حدیث پیش نیاد ولی جاریم برعکس از هرچیزی که حرفی دراورد 

حد و کی تعیین میکنه ک چقد باشی بالایی و چقد باشی پایین  منم مجرد بود میگفتم محاله من اینمدل خا ...

واقعا حق داری شما که عصبی باشید،کاش این کارو نمیکردن😔

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....
باور کردن وقتی میان همچین راحت از خودشون فتوا و حکم میدن احساس میکنم خدا اون بالا میگه عجببببببب عجج ...

🤣🤣تصور کردم خندم گرفت 

کار ب حکم و دین و اینا ندارم ولی وقتی میاد سوال میکنه نمیخواد ببینه کار بد بود یا خوب 

چاره میخواد و از ابروش میترسه 

کلا همه میدونن اینکارا بده دروغ بده حرف زشت، بدگویی غیبت تهمت کلا ربط ب دین نداره همجا ی دنیا اینا اخلاقای زشته ک نمیپسندن هرکسی اینمدلی باشه تو هرکشور و ملیتی و زبونی از جامعه ترد میشه 

الهی که خدا بهت رهایی و یه فکر آزاد بده❤️🩹

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....