2777
2789
از ایت ا... هردمبیل🤣🤣🤣🤣 مال خانم جلسه ای ها هست حتما

باور کردن وقتی میان همچین راحت از خودشون فتوا و حکم میدن احساس میکنم خدا اون بالا میگه عجببببببب عججججججججججبببببببببببببببب 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه چیزی شما به رو جاریت بیاری فک میکنه پرستاره گفته به پرستاره بگی فک میکنه جاریت گفته😂چه فتنه ای بشه😂😂😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

استراق سمع واقعا گناه کبیره هست چون تجسس محسوب میشه حتی حکم و جزای قانونی هم داره

درصورتی ک عیب یا موردی ک کسی از دیگران مخفی کرده و با لو دادنش از طریق استراق سمع آبروی اون شخص بره بله گناهه نه غیبتای خاله زنکیه جاریه استارتر با پرستار مادرشوهرش حتی تو قانون هم مثلا شنود مکالمات همسر جرم ب حساب نمیاد 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
حقیقتا کار هم شما و هم جاریتون اشتباه بود ولی استراق سمع شما به مراتب بدتر چون خودتونو درحد اون پایی ...

من بهتر از اونم تو ویس فهمیدم اون چندین وقته هر دفه من پیش مادرشوهرمم گوشیشو گذاشته رو ضبط

وهمچنین غیبت هم گناه بزرگیه،تهمت زدن بهم همه چی گفتن پشتم

اره اینا هم درست نیستن

من نظرمو تو صفحه یک تاپیکت دادم اینو چون دوستان شک داشتن گناهه یا نه گفتم وگرنه من از بعد مذهبیش کلا وارد نشدم تو نظرم

غیبت که از زنا کردن هم بدتره دیگه از نظر دینی

چی بگم والا

[/QUOTE بنا به نظر فقهای شیعه، شنود مکالمه‌های دیگران چنانچه مفسده‌ای مانند اطلاع یافتن بر عیوب دیگران و اموری که شارع (خدا و پیامبر خدا) راضی به کشف آنها نیست را در پی داشته باشد، حرام است.

در برخی روایات به مرتکبین عمل «استراق سمع» وعده عذاب اخروی داده شده 

من بهتر از اونم تو ویس فهمیدم اون چندین وقته هر دفه من پیش مادرشوهرمم گوشیشو گذاشته رو ضبط

مگه توام بدشو میگفتی پیش مادرشوهر؟

مگه جاریت چی میگفت ب پرستاره؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
😂😂😂 بذار بیفتن به جون هم

😂😂😂😂😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست