2777
2789
حرف دل منو‌ زدی واقعا من اصلا حرف جاری‌مو نمیزدم که حرف حدیث پیش نیاد ولی جاریم برعکس از هرچیزی که ح ...

هرجا حس خطر کنن بد میگن🤣

منم پشت سر کسی بد نمیگم فقط وقتی ببینم فکرش اشتباهه تو عمل انجام شده نشونش میده 

مثلا ی جا میگفتن خانواده شوهرم 

ک فلانی میگه برا غذا ی ملاقه خورشت برا هرنفر گفتم اخه یکی بیشتر شاید خواست گفتن ن یکیم شاید کمتر بخواد تقارن ب وجود میاد هیچی اومدن خونمون غذام ناخواسته کم اومد من همیشه ب اندازه ی نفر زیاد درست میکنم ولی 3 نفر اضافه شد موقع شام ب مهمونام 

منم دقیقا جمله خودشون گفتم ک واای نفری ی ملاقه خورشت درنظر گرفتما اخی کم اومد هیچی دیگه گفتم علامه دهر در نظر نگرفتن ک همه شاید دهن دار باشن نظریه اش رد شد  دیگه نمیگن🤣🤣🤣

واقعا حق داری شما که عصبی باشید،کاش این کارو نمیکردن😔

وقتی میگن تفاوت فرهنگی همینه دیگه 

اصلا باهم نمیخونیم 

خودمو کشتم تا بتونم باهاشون کنار بیام ولی خیلی بی منطقن کم اوردم 

مرسی گلی بهم حقو میدی😘  گفتم الان حمله میکنن بهم🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[/QUOTE بنا به نظر فقهای شیعه ، شنود مکالمه‌های دیگران چنانچه مفسده‌ای مانند اطلاع یافتن بر عیوب دی ...

عزیزم میدونستی تمام مکالمات ما حتی پیامامون از سمت دولت داره شنود میشه؟؟؟ 

بعدم میریزن طرفو میگیرن اسمشونم اطلاعاتیه بخدا داریم تو فامیل از صبح تا شب فقط میچرخه هیچکاریم نمیکنه خیلی پولداره کسی خبر نداشت چیکارست یهو میدیدم یکیو گرفتن بردن ک چرا ی چیزی  ی حرفی زده دیگه الان جاسوس صداش میکنن هرجا هست فرارن ازش🤣

گوشی گذاشتم تو اشپزخونه اونجا پشت سرم حرف گفتنااا،بهشون شک کرده بودم 

میگم منم میخوام بزارم بببنم پشتم چی میگن 

برادر شوهرم بهم گفت پشتت حرف میزنن ولی نمبدونم چی میگن اینقد دیدم اینجا دلم میخواد بدونم 🤣🤣🤣جدی فقط میخوام اخلاقای بدمو اصلاح کنم باور کنین😂

برنامه ضبط صدا من خیلی ضعیفه از رو صفحه

گوشیمم معلومه  دارم صدا ضبط میکنم نمیشه بزارم 

چ برنامه ای داری؟