2777
2789

اگه کسی پساری گذاشته خواهش میکنم بیاد

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خیلی بده همش میترسم بچم بیفته 

عزیزم نترس. این استزس ها خوب نیست برات.من تو بارداری خیلی کارکردم. درد های شدید کمر داشتم. عین درد زایمان. بعد نمیتونستم‌راه برم. مسیر کوتاه میرفتم از درد نمیتونستم قدم بردارم. دکتر سونو نوشت. گفت ۱۴ میلیمتره سرویکس و بچه هر آن ممکنه دنیا بیاد. فقط گفت تا آخر بخوابم و تکون نخورم. هر هفته هم یک آمپولی میزدم. دیگه مراعات کردم. با اینکه خونه و زندگیم بدجور بهم ریخت و شلوغ و شلخته شد. شما هم استراحت کن. بهترین کاره

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
تا ۳۵هفته نگه داشت برات @مامانم،عشقم    

اره عزیزم نگه داشت.باور کن تا هفته  اخر نگه میداشت ولی دکتر گفت مثلا هواسشون بهم بیشتر باشه تو بیمارستان بستریم کردن که جلو چشمشون باشم.انقد منو با ویلچر و برانکارد اینور اونور کردن تا کیسه آبم پاره شد.

سلام عزیزم خوبی نی نی کوچولوت خوبه

منم تقریبا تابستون پارسال بود مث تو دربدر دنبال ادمایی بودم ک پساری گذاشتن تا ی کم امید بهم بدن

دکترم میگفت تا 30 رد کنی خوبه ی دکتر میگفت تا 34 میرسونی 

ولی من تا ما اخر رسوندم بچم ترم بدنیا اومد تو اتاق عمل برام بیرونش اوردن کافی مایعات زیاد بخوری تا عفونت نگیری و اینکه استراحت مطلق من 2هفته اول برام ظرف میگیرفتن ولی بعدش فقط برا سرویس روزی 6بار از جام بلند میشدم حمامم خوابیده تو سالن سرمو میشستن بعد میرفتم زیر دوش 2دقیقه ای میومدبیرون 

نگران نباش گلی بسلامتی یرموقع خودش زایمان میکنی

به خدا استراحت میکنم ولی درد های شبیه پریود ی دارم پساری هم گذاشتم ولی وختی میرم دستشویی یه چیز گرد مانند تو واژنم هست دستم بهش میخوره@فایزه-۶۰

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن