اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️ ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️ عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
نمیدونم والا من بعداین کار حامله شدم چون چله داشتم دعانویسم رفته بودم نشده بود.یکی ام میگفتن ۴۰تا سنگ جمع کنی بعد نمیدونم چیکار کنی سخت بود. من این کارا کردم خوب بود
خداروشکر 🌹یکی بود میگفت آب غسل میت بریز رو خودت 🥲منم دوتا سقط داشتم و عروسیم با یکی از اقوام همزم ...
♥️ایشالا قسمت خودت بشه.وای چ ترسناک حالا از ما میگفتن زن زائو ک برا اول بار بعد زایمان میره حمام آب بریزه سرش تو زیرش بشینی تا بچه دار شی وای خیلی چندشم شد ولی قددیمیا مون میگن این کار خیلی جواب میداده
بعد این غسل زمان خاصی یا روز خاصی داره؟؟ میشه دقیق بگی چکار کنم ؟
غسل نیست که از حمام ک میخوای بیای بیرون دستات رابذار کنارهم اندازه کف دستات آب از شیر بگیر بسم الله الرحمن الرحیم بخون فوت کن ب آب و بریز تو تشت بعد ۴۰تا مشت آب ک ریختی تو تشت آب کل تشت را بریز رو سرت و بیا بیرون