2821
2789
عنوان

نامزد غدم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره رسم ما هم هست اکثرا میدادن قبلا الان کمتر شده همون اول که اومدن قبول کردن بعد الان زدن زیرش؟

میگن ما اول گفتیم کاری به هیچ جا نداریم 

ولی اصلا نگفتن

میگن ما اول گفتیم کاری به هیچ جا نداریم  ولی اصلا نگفتن

اینکه بی خبر باشید از هم فایده ای نداره اگه نامزد کردید یه بزرگتر زنگ بزنه وبگه لطفا تکلیف رو روشن کنید وانتخابتون رو بکنید خودت رو الکی به پای کسی که حرفش معلوم نیست نشون

اینکه بی خبر باشید از هم فایده ای نداره اگه نامزد کردید یه بزرگتر زنگ بزنه وبگه لطفا تکلیف رو روشن ک ...

بله نامزدیم 

هی هر روز بزرگتر میفرستن میگن قبول کنین 

بابام هم میگه نه 

نمیدونم تهش چی میخاد بشه 

چرا معلوم میشه 

و اونا چرا خودشون کوتاه نمیان

بله نامزدیم  هی هر روز بزرگتر میفرستن میگن قبول کنین  بابام هم میگه نه  نمیدونم ته ...

دوست منم همین وضع رو داشت وخیلی سخت بود حتی شیش ماه جدا شدن باز پسره برگشت وازدواج کردن به نظرم به خودش زنگ بزنید بگید انقدر واسطه نفرست چیزیه که اول تعیین کردیم تصمیمت رو بگیر 

دوست منم همین وضع رو داشت وخیلی سخت بود حتی شیش ماه جدا شدن باز پسره برگشت وازدواج کردن به نظرم به خ ...

با خودش حرف زدم 

دعوامون شد 

میگه هی شما کوتاه بیاین 

من از بابام توقعی ندارم و از این حرفا 

گفتم بعدا پشیمون نشیا

گفت نه اگه ناراحتم شدم حداقل میدونم تمام تلاشمو کردم

و ادامه دعوا ....

و یه جوری انگار همه چیز خلاص شد 

نمیدونم از عصبانیت بود حرفاش یا واقعا بود

تهش کی کوتاه اومد

جفتشون دختره اولش ۱۱۴ تا سکه میخواست با نصف خونه پسره هم میگفت ۱۴ تا سکه دیگه اخرش دختره خونه رو نگرفت پسره هم سکه ها رو قبول کرد ازدواج کردن ولی خب یکی بینشون واسطه شده بود که کوتاه بیان دوطرف‌ 

جفتشون دختره اولش ۱۱۴ تا سکه میخواست با نصف خونه پسره هم میگفت ۱۴ تا سکه دیگه اخرش دختره خونه رو نگر ...

اینا خیلی غدن از حرفشون پایین نمیان 

همه چی فکر کنم تموم شده