2821
2789
عنوان

نامزد غدم

354 بازدید | 24 پست

بچه ها پسری که نامزدمه حدود یکسال

ولی سر مهریه اختلاف پیش اومده و گفته شما باید کوتاه بیاین و ۱۴ تا سکه رو قبول کنین و دعوامون شد و خبری ازش ندارم و زنگ نمیزنیم بهم 

ممکنه دیگه دوستم نداشته باشه 

یا از غدگیشه 

بگم  واقعا مغروره بنظرتون

یعنی داره حذفم میکنه از زندگیش؟ ؟؟

بنظرتون پسرا میتونن سر مهریه بزارن کنار طرفو و

فراموشش کنن ؟

بنظرتون برمیگرده؟؟ 

اگه خونه داره ۱۴ تا سکه بردار با سه دونگ خونه 

خونه مهمتر از سکه ست 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

حتی اگه برگشت تو قبولش نکن ما که شوهرامون سرمهریه گفتن هرچی توبخای و چشم الان دارن روی سگشونو نشون میدن این که از اول زبونش هشت متره 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون چرا اینطوری میکنن

چون میدونه صددرصد تو مال اونی و تورو وابسته به خودش کرده و الان هرچی بخاد به میلش میرسه دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
چون میدونه صددرصد تو مال اونی و تورو وابسته به خودش کرده و الان هرچی بخاد به میلش میرسه دیر و زود دا ...

نه تو این چن وقته که سر مهریه بحث بوده فهمیده که دست من نیس 

و من بهش گفتم کاری از دستم برنمیاد

ما سکه برامون مهم نیس زیاد  گفتیم از خونه بدین گفتن نه

الان دیگه خیلی کم خونه مهر میکنن چون هم خیلی گرونیه وهمم اکثرا تنها سرمایشونه تعداد سکه رو ببرید بالا تر یکی دونفر دیگم من دیدم طرف کلا ازدواج نکرده میگه چند جا رفتیم گفتن تصف خونه ما هم تنها داراییمون همین خونس