2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی میشه لطفا توضیح بدیذ

تا ۲۹ ام فقط حسابتو وکالتی میکنی ۳خرداد به بعد هم میری تو سایت ثبت نام و انتخاب ماشین

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!
واقعا؟؟؟؟ الان فقط ۱۰۰ میذاریم تو حساب و مسدود بشه؟؟؟؟

بله

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
واقعا؟؟؟؟ الان فقط ۱۰۰ میذاریم تو حساب و مسدود بشه؟؟؟؟

بله باید اول وکالتی کنید و پول بریزید

بخشنامشو یبار با دقت بخونید 

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!

اول میری بانک یا از طریق اینترنت بانک حسابت رو وکالتی میکنی

صد میلیون توحسابت باشه که ببندن حساب رو

بعد ۳ خرداد ماشین رو انتخاب میکنی اگ شرایط ثبت نام داشته باشی که شامل گواهینامه و نداشتن پلاک فعال و نخریدن ماشین ثبت نامی طی ۴سال هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اول میری بانک یا از طریق اینترنت بانک حسابت رو وکالتی میکنی صد میلیون توحسابت باشه که ببندن حساب رو ...

چجوری حسابمو ببندن اونا هنوز آمار منو ندارن ک ☹☹

چجوری حسابمو ببندن اونا هنوز آمار منو ندارن ک ☹☹

اول باید توحسابت ۱۰۰میلیون باشه

بری بانک برا ثبت نام ماشین میبندن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اول باید توحسابت ۱۰۰میلیون باشه بری بانک برا ثبت نام ماشین میبندن

باید بری کافی نت 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
اونا چجوری مارو تشخیص میدن ؟؟؟ 😐😐چجوری مسدود میکنن حسابمونو کمکم کنید چقد گیج شدم 

بابا هرکی حسابشو مسدود کرد بانک اونو معرفی میکنه به سازمان یکپارچه خودرو تا۳ خرداد همه امارتو درمیارن که شرایط رو داری یانه

اگ داشتی حسابت مسدود میمونه تا قرعه کشی

اگ نداشتی حسابت آزاد میشه

باید بری کافی نت  

اگ خودت نتونستی آره

وگرنه در بیشتر بانک‌های اعلامی از طریق اینترنت بانک یا همراه بانک یا خود بانک مسدود میکنن حساب رو