2777
2789

یه خواستگار داشتم خواهرش پررو پررو پیام داده عکستو بفرست میخوام به داداشم نشون بدم

موقعیت شغلیش خوب بود ولی اخلاقشون از همینجامشخص شد

خیلی پیگیر شد جواب رد دادیم

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

یه خاستگار اومده بود برام چاااق بعد یه گوشی دکمه ایی داشت که هی تو دستش میچرخوند از بس بلند بود بابام سرشو بلند میکرد نگاش میکرد😂😂😂😂خیلی خنده دار بود

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خاستگار اومده بود برام چاااق بعد یه گوشی دکمه ایی داشت که هی تو دستش میچرخوند از بس بلند بود بابا ...

حکم بادیگاردو داشته😂😂😂😂😂

یه سیریش چسب بود مادرش همسایه بود

تو کوچه نونوایی سوپری اتوبوس همه جا منو مامانم میدید زنیکه میگف کی بیاییم خواستگاری 

حالا من بدبخت ۱۴ سالم بود 

بعدم که عقد کردم ب مادرم گفته بود حلالتون نمیکنم🥴

چقد متنفرم ازش زنه ی بیشعور رو حس میکنم همش اهش دنبالم بوده نکبت

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
منم یکی داشتم اولین مشکل سن بالاش بود ک نزدیک۳۳بود دومیش اقوامش اومد دم درمون گف یه عکس سه در چهارت ...

اومده دره خونهههه😂😂😂😂😂

یه سیریش چسب بود مادرش همسایه بود تو کوچه نونوایی سوپری اتوبوس همه جا منو مامانم میدید زنیکه میگف ک ...

خیلی بده اینجور آدما انرژی منفی ان و اثرشو تو زندگیمونم میذارن

سم نبود اما با دوست پسرم قهر شدید بودیم بدون اینکه به من بگه مادرش و خواهرش و فرستاد دمه خونمون بامامانم حرف بزنه منم بخاطر اینکه قیافه خودم داغون بود خونمونم ترکیده بود درو باز نکردم🤣🤣🤣

🌌
خیلی بده اینجور آدما انرژی منفی ان و اثرشو تو زندگیمونم میذارن

اره واقعا الان پسرش دوتاهم بچه داره ها

ولی زنه هنوز یه جوری ما رو نگاه میکنه😏😏😏

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️