2777
2789
عنوان

خواستگار

299 بازدید | 29 پست

سلام من یه خواستگار دارم شغل خوبی داره قیافه خاصی نداره ولی اندام خوبی داره ۲۷ سالشه ولی خیلی همه کاراشون طول میدن مثال جلسه اول بیرون گذاشته بودیم طول دادن بیان با این که از سه روز قبل مشخص بود ساعتش اینا ولی چون زنگ زدن واسطه و دیدن جواب نمیده نیومدن بعد دوباره ما اینقدر پیگیری کردیم اومدن بعد که حالا صحبت اینا کردیم رفتن یک روووووووووووووزززز طول دادن تا جواب بدن مثلاً ما پنجشنبه ساعت ۴ صحبت کردیم اینا جمعه ساعت ۱۲ شب تازه بهم پیام دادن سلام مادرشم و شبتون بخیر از اونجا هست که دیگه حوصلشونو ندارم بااینکه همچیشون خوبه ولی حالت تحوع میگیرم باهاشون ادامه بدم تازشم من جواب دیگه ندادم تا خود مادره فردا ساعت یک ظهر زنگ زد گفت که برای جلسه دوم اینا بیان من گفتم شماره مامانم میدم باهاش صحبت کنن پسره پیشش بود گفت بگو اجازه بگیر که شمارشو بده خودمون دوتا صحبت کنیم قرارهارو بزاریم منم اول گفتم بزارین جلسه دوم بیاین بعد شماره بدیم یا با مامانم شما برای قرار و اینا دیگه مادره گفت معلمه وقت امتحاناته وقت ندارن منم با اکراه اجازه دادم 

حالا ببین چیشد 

این پسره پیام نداااااد موند پنج سااااااااعت بعد پیام داد منم برا تلافی دو ساعت بعد جواب دادم بعد براش متن بلند نوشتم گفتم انگار دودل هستین یا براتون این خواستگاری مهم نیست و اینا تازه بعد پیامم جواب داد زنده باشید چطور؟ بعد منم توضیح دادم ساعت ۱۲ جواب دادین طول میدین اینا برام میگه نه ما همون شب جواب دادیم اینا بعد برای تاخیر بعداظهرشم میگه سر کار اومده خسته بوده خوابیده 😳آخه دیگه یه پیام برای قرار چی بود آخه انرژی میخواستی

اینو بگم که همه این صحبتا رو با لحن رسمی بوده چون خواستگاری سنتی هست یعنی یه واسطه نابلد داشتیم برای اینا

الان من دیگه انگیزه ای برای ادامه ندارم احساس میکنم بیخیالع یا اهمیت نمیده براشون مهم نیست مثلاً می‌خوان جوی رفتار کنند حول بنظر میان یا مثلاً سنگین باشند😳 اصلا از رفتار خانوادشون خوشم نیومده بخدا ولی من چنتا خواستگار رد کردم احساس میکنم نباید بخاطر همچین چیزی اینم رد کنم ولی چیکار کنم حالم از رفتار و اینکه دارن دروغ میگن بهم میخوره احساس بی احترامی میکنم حالا باید چیکارکنم؟ 

منم مثل شما عجولم

کسایی که عجولن با آدمای خونسرد و بیخیال پیر میشن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ک پشت در آماده نداری. نفر بهد.بزار هر وقت خواستن خبر بدن چکار داری ده ساعت بعد یا یه هفته بعدا تمام این نکات تو انتخابت در نطر بگیر.لازم نیست درس اخلاق بدی 🤭اینجوری حق با توست ولی ادم هول و عجول تصور میشی

عزیزم این رفتار اصلا درست نیست که انقدر دارن کش میدن حق داری ادم دلسرد میشه اما با مادرت صحبت کن بهشون روک بگه ما انقدر بیخیال نیستیم و اینده ی بچمون برامون مهمه این که شما هی کش بدید و اقازاده بدتر اصلا درست نیست و این برخورد شما رو ما به عنوان بی احترامی به خودمون میدونیم و به طبع بی احترامی هیچ جا پسندیده نیست

منم مثل شما عجولم کسایی که عجولن با آدمای خونسرد و بیخیال پیر میشن

🤣🤣داداشم میخاست بره سر قرار دوم.ماشین داره ها یواش یواش با دوچرخه رفته بود 🤣🤣وقتی رسیده بود دختر رفته بود میگفت یکساعت دیرتر رسیدم🤣🤣🤣