2777
2789

من بچه ندارم ولی یادمه بچگی خودمو برادرم خیلی مودب بودیم اصلا تو مهمونی اذیت نمی‌کردیم آداب غذا خوردن و رعایت میکردیم 

به میوه و شکلات و شیرینی حمله نمی‌کردیم😐

حالا چند وقتی رفتار بچهای فامیل مون منو ب فکر برده 

مثلا ب نظر شما طبیعیه بچه با دهن باز غذا بخوره یا موقع غذا دست تو دهنش کنه؟؟؟ 

منظورم بچهای ۴/۵سال ب بالا هستن

یا حمله کنه ب میوه و شکلات و... تا ته شو در نیاره بیخیال نشه😐

خواهش میکنم هرچی در این رابطه بلدین دریغ نکنین♥️

عجب جایی به داد من رسیدی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا طبیعی نیس..بنظرم اگه اینا تو خونه برای بچه فراوون باشه اینکارو نمیکنه..یا مثلا بچه ی من کلا بی اشتهاس😐

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
پدر و مادر خسیس همچین بچه هایی بار میارن  البته من چند مورد دیدم ک پدر و مادراشون خسیس بودن ، ...

منم همین فکرو میکنم می‌دونی تو گرما دوبار رفتیم بیرون هیچی برا بچها نخرید بچه همش از من درخواست میکرد فلان چیزو بخر خاله🥴

بنظرم بچه ها چشم و دلشون سیر هست ،،،منتهی بی ادب و پررو هستن و اصلا خجالت و اینا سرشون نمیشه ،،،،،

هرکاری دلشون بخواد میکنن،،،،،

پدرمادر هم بهشون تذکر نمیدن 

ماها چشم و دلمون سیر نبود ولی خجالتی بودیم ،،،،رومون نمیشد بیشتر از یه دونه برداریم 

حتی مامان بابامون بهمون تذکر میداد هرجا می‌رفتیم 

بنظرم بچه ها چشم و دلشون سیر هست ،،،منتهی بی ادب و پررو هستن و اصلا خجالت و اینا سرشون نمیشه ،،،،، ...

دقیقا ماهم انگار تو وجودمون نهادینه شده بود

نگران نباش بچه ها این چیزارو از خونواده یاد میگیرن شما هم ک میگین این صفاتو ندارین پس مطمعن باشین از خودتون یاد میگیره,منم اصلا پرو نیستم دخترمم این اخلاقش شبیه خودمه تا ی چیزی جلوش میگیرن اول نگاه ب من می‌کنه تا تایید میکنم برمیدازه در صورتیکه من اصلا بهش در مورد این چیزا حرف نزدم

ربطی به خساست نداره

والدین ادب و تربیت یاد بچه ها نمیدن و آزاد میذارنشون

اتفاقا من کلی بچه ی  پولدار دیدم که رفتارای این مدلی داشتن تو رستوران یا مراکز خرید و ....

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

نگران نباش بچه ها این چیزارو از خونواده یاد میگیرن شما هم ک میگین این صفاتو ندارین پس مطمعن باشین از ...

عزیزم 😍خدا حفظش کنه کار خاصی کردین یا خودجوش اینطوری بوده؟

عزیزم 😍خدا حفظش کنه کار خاصی کردین یا خودجوش اینطوری بوده؟

نه خودش رفتار من و شوهرمو دیده و الگو برداری کرده بچه های الان فوق العاده باهوشن نگران نباش،من تونستم ۹۰ درصد بچمو همون جور ک دوست داشتم تربیت کنم چون نه خانواده خودم نه شوهرم خدارو شکر دخالتی نداشتن تو تربیت دخترم انشالله برای شما هم همون میشه ک میخواین

نه خودش رفتار من و شوهرمو دیده و الگو برداری کرده بچه های الان فوق العاده باهوشن نگران نباش،من تونست ...

خدا رو شکر عزیزم امیدوارم همینطور باشه چون اصلا تحمل بچه بی ادبو ندارم😑