2777
2789

دخترم چهارسالشه وقتی چیزای تند یا چیزایی مثل خربزه و طالبی میخوره زیر گردنش و بالای سینش قرمز میشه و خیلی میسوزه برای آلرژیه دیگه؟

داروهایی که دکتر داده بهش بدم یا کرم بزنم روش؟

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

احتمالا از گرمی باشه دیگه...چیزای خنک بهش بدید بخوره بعدش...چون زدن کرم که بیرونی و سطحی ارتباطی به فعل و انفعال داخل بدنش نداره،...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
احتمالا از گرمی باشه دیگه...چیزای خنک بهش بدید بخوره بعدش...چون زدن کرم که بیرونی و سطحی ارتباطی به ...

چیزایی مثل کاسنی خوبه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزایی مثل کاسنی خوبه؟ 

بله فکر میکنم کاسنی خیلی خوبه چون خنکه و کبد رو خنک می‌کنه ، اما برای بچه کوچیک رو اندازش نمی‌دونم چه قدر باشه، بازم از متخصص طب سنتی بپرسید...برای آلرژی و این چیزا عناب هم میگن خیلی خوبه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
بله فکر میکنم کاسنی خیلی خوبه چون خنکه و کبد رو خنک می‌کنه ، اما برای بچه کوچیک رو اندازش نمی‌دونم چ ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم❤

خیلی ممنونم ازت عزیزم❤

🙏🏻🌺خواهش میکنم عزیزم