این دومین بار تو بارداری کتکم میزنه دیروز بهم سیلی زد چون رفتیم بازار من گفتم بیا بریم خرید کنیم گفت من تو ماشین میشینم تو برو تنها رفتم وقتی خواستیم بیاییم بهش گفتم تو میمردی از ماشین پیاده بشی که سیلی زد بهم و زد تو سرم امروزم دوباره رعتم دکتر امدیم خونه یهو برقا رفت گفت وسیله ها رو از برق بکش من بلند نشدم امد زد تو سرم منم گفتم کاش سوخته باشن و اون منو حرفم زد من منو خب مگه خودش فلجه با مثل ادم میگفت همش دعوا داره منم حامله ام الان دو روزه اذیتم میکنه کثافت
شما که جفتتون تربیت ندارین باهم حرف بزنید و حرمت همدیگه رو حفظ نمیکنید چطور میخواین به یه بچه آرامش بدین و بهش ادب یاد بدین
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
شوهرت خیلی عصبیه ولی طرز صحبت کردن شماهم جالب نبود میدونی اخلاق شوهرت اینجوری تند باهاش حرف نزن واقعا کسی به منم بگه میمردی پیاده شی ناراحت میشم ولی به هرحال خرچی بود حق ندلشت دست روت بلند کنه توام که چیزی نگفتی بازم تکرار میکنه ای کاش بار اول حسابی ازش زهره چشم میگرفتی
دخترم که حامله شدم اون رو شو نشون داد دومی رو خورم خواستم همه میگن اشتباه کردی ولی من خیلی راضیم چون تمام دلخوشیم بچه هام هستن و جدا شدن از این از خدا بی خبر فقط یه ارزوی محاله برام این ارزو رو باید با خودم به گور ببرم