2821
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۲/۲۳

253 بازدید | 13 پست

امروز داشتیم میرفتیم جایی لباس دخترمو عوض میکردم یهو فاز غمگین برداشت و با غصه گفت عه من می می ندارم 😫😭

من 🙄😅

باباش هم همون لحظه اومد پیشمون به باباش هم گفت بابا تو هم نداری 🤣🤣🤣🤣🤣

بهش گفتم حالا نو نی نی هستی گفت آها باشه بچم زود هم قانع شد دیگه غصه اش یادش رفت 🥰

بعدازظهر جاشو خیس کرد میگم مامان چرا نرفتی دستشویی ببین شلوارتو خیس کردی

میگه من بهش نگفتم بیا که خودش بدو بدو اومد 😂😂😂 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عسلممم خدا حفظش کنه 😂😂😂💙

مرسی فداتم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ای جونم😂😍

😘

خداحفظش کنه🙃بچه ها یه صلوات برام میفرستین؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

دختر منی که با پی پیش حرف میزنه 🙈

میاد برام میگه جوجوم ایندفعه خیلی بزرگ بود😕

میرم دستشویی بشورمش میگه مامان ببین چقدر قشنگه😖😖😖😖

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

خداحفظش کنه🙃بچه ها یه صلوات برام میفرستین؟

مرسی عزیزم 

فرستادم

دختر منی که با پی پیش حرف میزنه 🙈 میاد برام میگه جوجوم ایندفعه خیلی بزرگ بود😕 میرم دستشویی بشورم ...

ای خدا🥲🤣🤣🤣خدا حفظش کنه 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
دختر منی که با پی پیش حرف میزنه 🙈 میاد برام میگه جوجوم ایندفعه خیلی بزرگ بود😕 میرم دستشویی بشورم ...

وای خدای من 

دخترمن دعواشون میکنه میگه زود برین پیش مامانتون 

خونشون آخه چاهه دستشوییه مامانشون منتظره 😅  

اوخوداااااااا🥺💞  خدا حفظش کنه دختر قشنگمون رو 💙

مرسی عزیزدلم🥰

چه دختر باحالی  خداحفظش کنه

ممنونم 😊🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز