2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته☹️

262 بازدید | 29 پست

ازشوهرهیچ شانس نیاوردماینی گشتم گشتم افتادم توتور یه پسربچه ی مامانی☹️کلادوسال نمیشه عروسی کردیم همیشه سرکاره باشبانه روزکارکردنش کناراومدم گفتم بخاطرمن داره تلاش میکنه ولی اصلانمیتونم بااینهمه بچه ننه بودن وگوش ب فرمانه مادربودنش عادت کنم دوماهه میگم یه بریم بیرون باهم یه بریم برات خریدکنیم کفش نداری پات کنی،پاهات اذیته تواین کفش پاره میگه ن نمیتونم کارموول کنم ولی کافیه مامانش بهش زنگ بزنه هرکاری باشه رو ول میکنه میره دنبال کار مامانش خیلی بحث کردم باهاش سراین مورد خسلی دعواکردیم ولی نشده ک نشده دیروزعصرک بیکاربودبهش گفتم بریم بیرون گفت نمیتونم حوصلم نمیکشه بایدبریم ب مامانم ایناسربزنیم خیلی وقته نرفتیم 

منظورش ازخیلی وقت پریشب بودا

منم خیلی ناراحت شدم گفتم پاشوبرومن نمیام 

ساعت۷رفت ساعت۱۱اومد

منم همینجورازناراحتی پاشدم خونه تمیزکردم بیخودبیخودرفتم حموم دربیام بخابم برق رفت توحموم خیلی ترسیدم واقعا

ولی بهرحال ساعت۱۱رسیدحتی نگفت نترسیدی برق رفته بود؟منم اصلاباهاش حرف نزدم اصلاااا گرفتم خابیدم هیچ صبم باهاش حرف نزدم رفت سرکارحالا چیکنم☹️دیگه دلم نمیخادحتی ببینمش

دیگه بحث ودعوام فایده نداره هرچی میگم توسرش نمیره بنظرشماچجورباهاش رفتارکنم؟

مضخرررف ترین شرایط از نظرمن همینه ولی میگذره عبور میکنی ان شاءالله....اولا تو چرا باید بری براش کفش بخری خودش باید ب فکر خودش باشه تو داری هی میدویی دنبالش اونم فرار میکنه چن روز بیخیالی طی کن وقتی نبود خوش بگذرون اصلنم بهش نکو ک هی دنبال ننتی و فلااان چن روز اصلااااا کارنداشتع باش ک میره خونه ننش یا نمیره ببین چطور میشع

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط میتونم‌بگم خیلییییییییییی سخته عزززززیززززم 🫠🫠🫠درکت میکنم 

به نظرم باهاش قشنگ بدون دعوا حرف بزن اگه دیدی فایده نداش تو ام مثل خودش رفتار کن ببین چه قد عصبی میشه و اول خانواده اتا بزار تو اولویت تا آدم بشه

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
فقط میتونم‌بگم خیلییییییییییی سخته عزززززیززززم 🫠🫠🫠درکت میکنم  به نظرم باهاش قشنگ بدون دعوا ...

ن باباانقدباهاش حرف زدم اصلانمیفهمه،خانوادش هرکاری بکنن هرچیزی بگن به خیالش نمیاداصلابروش نمیاره وازنظرش پدرومادرش لنگه ندارن درصورتی ک هیچوقت پشتش ونگرفتن

مضخرررف ترین شرایط از نظرمن همینه ولی میگذره عبور میکنی ان شاءالله....اولا تو چرا باید بری براش کفش ...

امیدوارم بگزره بزودی واقعاتومخمصه افتادم☹️فک کن مامانش زنگ زده بودبهش گفته بودبیابریم صحرای فلانی من میخام تره بچینم کارشوول کرده بوداومده بود اونوبرده بود 

انقدبی محل کردمش انگاربراش عادی شده

من خودم پسرم ۱۲روز دیگه عروسیمه ولی هستن پسرایی که تابع خانواده باشن فقط یک چیز حواست به خودت باشه

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)
من خودم پسرم ۱۲روز دیگه عروسیمه ولی هستن پسرایی که تابع خانواده باشن فقط یک چیز حواست به خودت باشه

عجب پسرا باید حد خودشونو بدونن 

ما نمیگیم نرید به خانوادتون سر بزنید برید ولی اولویت باید همسرتون باشه نباید کارهایی بکنید ک همسرتونو حساس کنید به خاطر خانوادتون

شما اگه عاشق مادرتون هستید و میخواین همش به اون توجه کنید چرااا زن میگیرید ایا؟؟؟هوم

یکی منو حالی کنه چرا انقد خودخواه هستید بعضیاتون 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

خب به عنوان یک دوست وهم نوع تنهاتوصیه ای که دارم اینه که تحت هیچ شرایطی خانوادت وبه زنت ترجیح نده کم کم سردمیشه دیگه مثل اول براش اهمیت نخواهی داشت،من الان اولاانقدهمسرم برام مهم بودهروعده غذاهایی ک دوست داشت میزاشتم هرلحظه که میرسیدخونه قربون صدقه اش میرفتم وقتی خونه بودتنهاش نمیزاشتن برم مثلاخونه مامانم ولی کم کم ک رفتاراشودیدم ولش کردم الان برام فرق نداره گشنه اس سرکاره خسته اس ازدیروزم اصلادلم نمیخاددیگه ببینمش ده بارزده به سرم پاشم برم خونه ی بابام 

عجب پسرا باید حد خودشونو بدونن  ما نمیگیم نرید به خانوادتون سر بزنید برید ولی اولویت باید همسر ...

شوهرمن وببینیییی زرت وزرت دست مامانشوبوس میکنه هی میگه قادای آلووم ننه جان/قربونت برم مامان جان 

هی میگه توباشی من نگران هیچی نیستما

مادرشوهرمم کاش لااقل خوب بود ازین خونه خراب کنای زبون بریزااا هرچی پسراش دارن به اسم خودشه ازدرامدومخارجشون ریزب ریزخبرداره دخالتم که ماشالافراوان

خب به عنوان یک دوست وهم نوع تنهاتوصیه ای که دارم اینه که تحت هیچ شرایطی خانوادت وبه زنت ترجیح نده کم ...

عزززززیززززم اگه اینکارو کنی اونام گناه دارن استرس بهشون وارد میشه بهش بی محلی کن 🥲🥲🥲جوابشا نده حالا ک اومد خونه خودتا به خواب بزن