2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
شوهرمن وببینیییی زرت وزرت دست مامانشوبوس میکنه هی میگه قادای آلووم ننه جان/قربونت برم مامان جان  ...

ایییییی واااااااااای الهیییییی

چه میکِشی تووووو 🥲🥲🥲🥲

نمیدونم چی باید به اینا گفت چرا نمیفهمن پسرشون زن گرفته ديگه نباید اینجوری رفتار کنن

درک و فهمش و ندارن من میفهممت خیلیییییییی سخته 

تقصیر کار اين مادره هستش ن شوهرت 

اون خیلیییییییی سیاست داره

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایییییی واااااااااای الهیییییی چه میکِشی تووووو 🥲🥲🥲🥲 نمیدونم چی باید به اینا گفت چرا نمیفهمن پ ...

دقیقا☹️هم به پسراش میگه من زندگی شماروجم کردمامن نبودم هیچکدومتون خونه زندگی نداشتین من براتون زن خوب پیداکردم 

منظورش اززن خوب پولداربودن خانواده عروسه 

من وجاریم خانواده هامون خیلی خیلی سرترازخانواده هنسرامونه ولی برای خانواده های مااخلاق مهم بود براایناپول

عجب پسرا باید حد خودشونو بدونن  ما نمیگیم نرید به خانوادتون سر بزنید برید ولی اولویت باید همسر ...

اول اینکه زن میگیری اولویت زنته ولی شوهرشما خیلی بچه ننست اصلا اینجوریه چرا زن گرفته

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)
خب به عنوان یک دوست وهم نوع تنهاتوصیه ای که دارم اینه که تحت هیچ شرایطی خانوادت وبه زنت ترجیح نده کم ...

بهتره بگم خانواده ای برای من وجود نداره جزخواهرم وعشقم که قرار بشه زن زندگیم اولویتمه ولی شوهر شما خیلی بیش ازحد کرده درک میکنم

عجب پسرا باید حد خودشونو بدونن  ما نمیگیم نرید به خانوادتون سر بزنید برید ولی اولویت باید همسر ...

اول اینکه من جز خواهرم کسی نیست درضمن وقتی زن میگیرم دیگه من نیستم وقتی زن بگیرم میشیم ما  پدرومادر که جای خود ولی وقتی زن بگیری بلید الویتت باشه

خب به عنوان یک دوست وهم نوع تنهاتوصیه ای که دارم اینه که تحت هیچ شرایطی خانوادت وبه زنت ترجیح نده کم ...

یه مدت دورباش ازش آبجی جان

اول اینکه من جز خواهرم کسی نیست درضمن وقتی زن میگیرم دیگه من نیستم وقتی زن بگیرم میشیم ما  پدرو ...

تایپینک هاتونوخوندم درمورددعوت کردن خانوادتون ب عروسی و....بنظرم من حرف مردم بادهواست من بودم دعوت نمیکردم خانواده ینی افرادی که همه جوره پشت ادم باشن ن اینکه توشادی یادت بیوفتن ولشون کن دلشون بخادپامیشن میان امیدوارم خوشبخت بشید

یه مدت دورباش ازش آبجی جان

همین کارومیکنم دیگه حوصله ی بحث کردن ومنت کشیدن ندارم خستم کرده انگارن انگاریه مردسه ساله ی خانواده داره مثل یه بچه میمونه ومامانش بایدبراش تصمیم یره

تایپینک هاتونوخوندم درمورددعوت کردن خانوادتون ب عروسی و....بنظرم من حرف مردم بادهواست من بودم دعوت ن ...

سلامت باشید ابجی جان پدرم که تقاص داره میده کمترینش توتصادف قطع نخاع شده  من به حق امام رضا همرو بخشیدم رفت وآمدم ندارم فقط خواهرم کنارم بود ویکی دیگه که عشق اولمه

همین کارومیکنم دیگه حوصله ی بحث کردن ومنت کشیدن ندارم خستم کرده انگارن انگاریه مردسه ساله ی خانواده ...

ترجیحا ارامش خودت مهمتره من زنمو توگوشیم دوتا خط داره یکیرو نوشتم امانت ویکی رو سیو کردم هدیه

یه مدت ازش دور باش

واینکه وقتی یه مسعولیتی قبول میکنم تاتهش میرم عشق یعنی حتی بدونی آخر مسیر کشته میشی ولی باید بجنگی ولی بعضی از پسرا خیلی شیتیل مامانین  اولویت وقتی ازدواج میکنی زنته

همین کارومیکنم دیگه حوصله ی بحث کردن ومنت کشیدن ندارم خستم کرده انگارن انگاریه مردسه ساله ی خانواده ...

سلام عزیزم خوبی چی شد چیکار کردی باهاش؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
سلام عزیزم خوبی چی شد چیکار کردی باهاش؟

قهریم هنوز،اصلاحرف نزدیم 

منم اومدم موندم خونه بابام دیشبم خونه باباش بودیم اصلاباهاش حرف نزدم همه فهمیدن دعوامون شده مخصوصامادرشوهرم 

ولی بروی خودشون نیاوردن