2777
2789
عنوان

دی من گهواره لالا سیچنم بی لالا سیچنم بی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 87 پست
اخ بمیروم سی دلت چته تو

😔امضام نگا

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

په دیه چته ، مه میرت گپت زیه

خوا میره گپم بزی درد ینع قبلا یکی ایخواسم الله بزنه بند کمرش نومه نومه ایسه شی کردم گتن ایخواست قرار بی بیا سیت د شی کردی نومه😭خوا نشکرت وی زندیی بهلین برم بمیرم وای دا دوییم دور سیچنت بی ع منه وگیر نیاوردی چ ایوبی هوی هوی حونم ابار بوی😭😭

ای دا دور سیچنت بی😔
اها خب چیشده؟

من ترجمه کردم از یکی بی خبره و الآنم خودش ازدواج کرده 😊نکوشیتم در همین حد بلدم😂

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
مه هنی چی زوری هم هسی 😂

چرا نباعه😂

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
اخ عزیزم .‌صلوات فرستادم واست .‌ الهی حل بشه مشکلت اونجوری ک میخای 

لطف کردی متشکرم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خوا میره گپم بزی درد ینع قبلا یکی ایخواسم الله بزنه بند کمرش نومه نومه ایسه شی کردم گتن ایخواست قرار ...

چقد غلیظه لریتون ماشاالله ..

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر