2777
2789

آهنگ بذار و کاراتو بکن، خیلی خوبه😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه سوختگی واسه هرکسی پیش بیاد ادم حواسش پرت میشه یا یادش میره کارخونه والا دوس داشتنی نیس ک علاقه بهش پیدا کنی😂😂😂ولی من عاشق اشپزیم ن هر روز،،،دوسه روز درهفته اشپزی میکنم کلا

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

ببین منم ب کارای خونه علاقه ندارم ولی وقتی میخام یچیزی درست کنم نمیگم اوف خسته شدم بدم میاد میگم بهرحال ادم واسه شکم خودشم ک شده باید یچیز خوب درست کنه یعنی ب نتیجه فکر میکنم ک مامان و بابام و خودم غذا رو خوردیم و خوشمزه بوده بعد اون کیک یا غذا یا پیتزا یا هرچیزی ک درست میکنم اینجوری خوب در میاد با ظرافت و سلیقه انجام میدم ک حس خوبی ب خودم و اطرافیام بده اون کار یا اون غذا . از جمع کردن اتاقم متنفرم اما وقتی تمیزش میکنم دیگ مامانم غر نمیزنه واسه همین هر چند وقت تمیزش میکنم یا اگ کسی بخاد بیاد پیشم یجور تمیز میکنم یا یجور غذا میپزم ک خجالت نکشم جلوش

هیچ چیز دائمی نیست

من قبل از بارداریم هیچوقت خونم منظم نبود غذام هفته ای چند بارو نمیپختم؛ از وقتی باردار مخصوصا این اواخر ک شرایطم بهتره؛ برای اینکه بتونم بعد از بچه زندگیمو جمع کنم خیلی با برنامه شدم و تازه فهمیدم ک کار خونه اصلا سخت نیست و اون حس تمیزی خونه خیلی حالمو خوب میکنه؛ وقت زیادیم نمیذارم واقعا ولی خونه همیشه تمیزه اونم از اساس ن سطحی؛ شاغل هم هستم؛ کار خونه رو بزرگ نکن برا خودت؛ پیجای اینستا مال این خارجیا ک صبح پا میشن خونه رو تمیز میکننو خیلی با سلیقن هم بی تاثیر نبوده برای من

من قبل از بارداریم هیچوقت خونم منظم نبود غذام هفته ای چند بارو نمیپختم؛ از وقتی باردار مخصوصا این او ...

برنامه ریزیت به چ صورته؟ میشه یکم جزئیاتشو بگی؟

برنامه ریزیت به چ صورته؟ میشه یکم جزئیاتشو بگی؟

عزیزم من سه روز در هفته میرم سرکار؛ اما روزای دیگه ک خونم بیدار ک میشم اول تختمونو مرتب میکنم لباسامو عوض میکنم موهامو شونه میکنم ک انرژی بگیرم؛ بعدم مسواکو صبونه و اینا؛ بلافاصله بعد از هر وعده ظرفامو میشورم در طول روز ظرفی کثیف بشه میشورم؛ کابینتامو خالی کردم از نو چیدم جوریکه هر چیزی رو برمیدارم راحت بتونم بذارم سرجاش و مثلا ده تا قابلمه تو هم نباشن ک سرجا گذاشتنشون برام سخت بشه؛ تمام کشوهای لباسامونو از اول چیدم مدلی ک اصلا ب هم نمیریزن و بعد از هر بار لباس تا کردن خیلی مرتب میذارم سرجاشون اینجوری الان دو ماهی هست کشوها و کابینتارو تمیز نکردم چون اصلا بهم ریخته نشدن؛ صبحایی ک خونم حتما یک ربع وقت میذارم و همممممه جارو گردگیری میکنم؛ شبا حتتتتما آشپزخونه رو تمیز میکنم قبل از خواب؛یخچالو هر چند روز یکبار ۵ دقیقه وقت میذارم چیزای اضافیو از توش برمیدارمو ی دستمال میکشم. اولش ک بتونی همه چیزو رو غلطک بندازی سخته و ازت وقت میگیره بعدش واقعا وقت خاصی نمیگیره و چون همیشه خونه تمیزه کلی انگیزه میده بهت